Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj po południu zadzwoniła Pani z NFZ z pytaniem, czy na pewno rezygnuję z wyjazdu do sanatorium . Potwierdziłam, że tak
Pojadę gdzie indziej i kiedy indziej
Dobrego Wam życzę
Witam.
Kuracja Ustroń 4.03.2024-25.03.2024
Czas przygotowań do wyjazdu ,kuracja oczekuje
Opłata uzdrowiskowa za 1 dzień 5,50 zł turnus 115,50 zł
Parking recepcja 280 zł
Telewizor turnus 155 ,zł
Czajnik w pokoju ,bez opłaty
Ręcznik tylko jeden
Pielęgniarka ,lekarz na miejscu .Instytut zdrowia zabiegi dochodzące
Czipy zegarek na rękę
Dzwoniłam ,taką informacje otrzymałam
Pozdrawiam ,z poczekali z skierowaniem.
Super
Płaci się za coś , co powinno być za darmochę tak działa NFZ
Tak , jak mówiłam zrezygnowałam ze skierowania NFZ i Horyńca - nie wiem , po co sieę starałam z tego
Fanaberia chyba. to była.
Wolę jeździć z ZUS - lepsze sanatoria, ręczniki 2 - nie jeden. i zwrot pieniędzy za przyjazd, dojazd
Nie ma opłaty klimatycznej i nie ma za czajnik - , może jest za TV, ale nie korzystam, gdyż czytam książki
Dziadostwem się nie przejmuję , więc
Serdeczne życzenia miłego wypoczynku dla Grażynki oraz innych osób nieuczestniczących i będących na kuracjach
Pozdrawiam.
Witam
Kuracja oczekuje ,czas przygotowania na wyjazd .
Dziękuję za miłe komentarze ,życzenia ,prv
Wszystkie życzenia do zrealizowania ,dam radę bez problemu
Gratuluję tym z skierowaniem ,już znane miejsce wyjazdu
Relacje z pobytu ,opiszę
Pozdrawiam w poczekalni z skierowaniem