ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

To musisz uważać, bo autonomicznym jeszcze nie jeździsz :oops: . Czasami jak jadę komunikacją też się zamyślę i dopiero powrót do rzeczywistości uświadamia mi gdzie jestem...... czasami za późno i w tył na lewo :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Tak bywa, że ruchy wykonuje się automatycznie, na pamięć a myśli są gdzieś indziej. :roll:
Trzeba uważać. :)
Idę smażyć placuszki bananowe :P, a później sesja z żelazkiem ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Trzeba trzeba, ja poruszam się pięć na godzinę i też muszę uważać, ale na przejściu dla pieszych przy światłach sekwencyjnych wiele osób wchodzi na czerwone :shock: .
To miłego tańcowania z patelnią :) . Na razie nie mam siły dźwigać żelazka :roll: , a do prasowania ze dwadzieścia jak nie więcej koszul :lol: .
Jakiś taki zmulony jestem, może zmienność pogody albo wcześniejsze przesilenie wiosenne daje znaki. Tak czy tak najlepsze lekarstwo, to dobre łóżko i jeszcze lepsze towarzystwo ;) :D .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Już może przestaniesz molestować żelazko ;) .
Spokojnej i kolorowych :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Myślałam, żeś poszedł zażyć lekarstwo, kładąc się wcześniej spać. Uznałam, że towarzystwo w łóżku może być przyjemne, ale męczące fizycznie po wyczerpującym dniu :oops:
Żelazko już godzinę temu odłożone, ale chciałam dokończyć film, który włączyłam by molestowanie go ;) :lol: było przyjemniejsze. Polecam "W czepku urodzonego". Piękny film o skomplikowanej psychice człowieka, utalentowanego inżyniera, wizjonera i marzyciela, który mimo ciężkiej pracy nie zdołał zrealizować tego, o czym marzył, za to w końcu odnalazł siebie. Zgubiła go pycha, bezkompromisowość i nieugiętość przekonań, ale przede wszystkim wewnętrzne pogubienie i nieumiejętność pokochania drugiego człowieka, mimo ogromnej wrażliwości, co było wynikiem bardzo surowego wychowania przez zagorzałego chrześcijanina - ojca pastora.
Moim zdaniem warto poświęcić niemal trzy godziny, by przenieść się do XIX w. Danii.
Dobranoc, niech sen da wytchnienie i doda sił do jutrzejszych zmagań z życiem. :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY12345 pisze: 23 lut 2024 20:09 ........ Tak czy tak najlepsze lekarstwo, to dobre łóżko i jeszcze lepsze towarzystwo ;) :D .
To nie dla mnie były leki z apteki :P .
W towarzystwie z Tobą, a jeszcze w łóżeczku, to sama i przyjemność i radość...... o innych rzeczach nie wspomnę ;) :D .
Ciekawi mnie natomiast, dlaczego uważasz, że męczące fizycznie :o ? Chyba nie jesteś aż tak baaaaardzo wymagająca ? :oops: ...... jak belfer na egzaminie :lol: , czyż nie będzie można podejść do poprawki ? ;) :lol: . Zaręczam Ci , że można bez zmęczenia...... ale z zadyszką ;) :D . Większy wpływ ma zmęczenie psychiczne :oops: .....
Młode małżeństwo górnika z córką sztygara.
Przychodzi córka do ojca i mówi: tato, mój mąż ciągle chce się kochać. Dobrze, mówi ojciec, dam mu więcej roboty.
Po tygodniu, znowu przychodzi córka i mówi, że mąż jeszcze więcej chce się kochać. Dobrze, zawalę go robotą i będziesz mogła odpocząć.
I znowu po tygodniu tak samo. Będzie harował po dwanaście godzin na przodku z kilofem i odechce mu się, zapewnił ojciec córkę.
Po szychcie młody żonkoś przychodzi do domu i mówi : ale jestem zmęczony, że prawie nic mi się nie chce. Ucieszona żona, że wreszcie podziałało, mówi : umyj się i podam obiad. Niiieeee..... pokochamy się i idę spać :lol:.
Dziękuję i cześć Aniołku :) , miłego i spokojnego dnia nowego, bo pogodny to nie będzie..... zawsze coś na to można poradzić patrz jak wyżej ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry, pogoda nie rozpieszcza, ale jest nadzieja, że się to zmieni już niebawem, czego Ci życzę. :)
Nie dla Ciebie? A dla kogo?🤔
Odpowiednio długi i głęboki sen jest lekarstwem na zmęczenie i fizyczne i psychiczne. Towarzystwo w łóżku może temu przeciwdziałać (np. patrz wyżej - chrapanie). ;) :lol:
Jak trzeba jestem wymagająca :twisted: , ale potrafię też być bardzo wyrozumiała. Wsztstko zależy od okoliczności przyrody. :D Największy jednak w tym ambaras, o czym mówi dowcip, aby dwoje chciało na raz, bo w innym przypadku przyjemność zamienia się w pańszczyznę, a tego procederu zdecydowanie nie popieram. :evil:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja nawet w pracy myślałem, jak zrobić, żeby było dobrze....... zrobione ;) :lol: .
Wiem wiem, jak chcesz przeciwdziałać chrapaniu :oops: ..... patrz jak wyżej, znacznie wyżej :lol: .
Sztaundynger znacznie więcej przewidział.....
chyba to było tak :
Dwaj starcy zobaczyli Zuzannę w kąpieli,
Chcieli ją postraszyć, ale czym.... nie mieli :lol: .
Tak sen, to najlepsze lekarstwo, jak tylko ma się możliwość wyspania, a ja mam przerywany...... jak alfabet Morsa :lol: .
Dla podopiecznej.
"Wykrakałaś" :lol: , u mnie się już zmieniło. Więcej słoneczka niż chmur widzę :) i tego samego Ci życzę..... do spacerów jak znalazł :D , a na początek marca przepowiadają nawet do 20 st. C.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiem wiem, jak chcesz przeciwdziałać chrapaniu :oops: ..... patrz jak wyżej,
Tak, wiem, wziąć dobrą poduszką. ;) :lol:
Pogoda i u mnie się klaruje. Pomału zmierzam do końca porządków domowych, więc będzie spacerek. :D
Oj, żebyś wiedział, że wykrakać to ja potrafię. Najszybciej jednak te negatywne zdarzenia. :shock: :cry: Dlatego mam w rodzinie zakaz krakania :lol: i dlatego robię wsztstko, by pozytywnie patrzeć na świat. :)
Tak sen, to najlepsze lekarstwo, jak tylko ma się możliwość wyspania, a ja mam przerywany...... jak alfabet Morsa :lol: .
Dlatego właśnie nie chcę Cię jeszcze bardziej z tego snu ograbiać. :oops:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To nie z mojej winy alfabet Morsa :roll: . Nie każda praca jest pracą, ale każda z biegiem czasu powoduje zmęczenie. Najgorzej jak jest to zmęczenie psychiczne, a tego mam obecnie trzysta sześćdziesiąt pięć...... a nawet sześć w roku :P :lol: .
Nie bierz tego do siebie, bo mnie nie ograbiasz...... może kiedyś dojdziemy do konsensusu ;) :D . Kiedy mogę, to mogę, a jak nie, to nie muszę..... ale idę ;) :lol: . Każdy dzień jest prawie taki sam, ale zawsze inny...... tu nie ma rutyny, choć zdawałoby się, że jest :oops: . PS a ta poduszka, to dla Ciebie czy dla mnie ma być dobra ? ;) :lol: .
Wrony kraczą i jest im dobrze..... i Ty coś dobrego "wykrakałaś" :lol: , ale nie porównuję Cię do wrony :oops: .
ODPOWIEDZ