Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jak już pisałam wyjeżdżam samochodem na turnus od 18 02 do Krystynki ,jadę pierwszy raz ,możne ktos mi podpowie jak tam jest ,mogę tez kogos zabrać po drodze jadę z Podkarpacia ,Danuta,.
A będziesz jechała przez lublin? Ja jadę też 18.02 tylko do sanatorium Promień. Chętnie się z tobą zabiorę i oczywiście dokładam do paliwa. Mój kontakt 792294315
jakim samochodem jedziesz?
Tez bede w KRYSTYNCE w tym terminie
Pytasz jak tam jest ,chodzi Ci o Krystynke czy ogolnie?
Napewno potrzebne jest poczucie humoru oraz ciuchy,zreszta nie bedzie problemow