Spotkania w Świnoujściu
Re: Spotkania w Świnoujściu
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Wszystko w strefie uzdrowiskowej, wszędzie blisko i nie trzeba iść trzech kilometrów na tańce.
Być może znów zamelduję się w niedługim czasie w Świnoujściu, ale prywatnie, bo do sanatorium wczesna jesień.
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 3 razy
napewno bede zadowolona , kocham morze i jego klimat ....zawsze komercyjnie jezdziłam do Kołobrzegu to moje miejsce ale czas zmian .... W Swinoujsciu byłam doooobrych kilka lat temu i wtedy podobało mi sie ....teraz czas poznac lepiej to miejsce. jesteście wszyscy tacy zyczliwi i mili dziękuję ...dobrej nocy wszystkim zyczezbigniew165 pisze: 26 lut 2024 18:50 Julita na pewno będziesz zadowolona z pobytu w Świnoujściu, bo to uzdrowisko ma niezwykły klimat i to nie tylko powietrze, ale także trzy promenady, kawiarenki przy promenadzie i spacerując możesz wejść do każdej z nich.
Wszystko w strefie uzdrowiskowej, wszędzie blisko i nie trzeba iść trzech kilometrów na tańce.
Być może znów zamelduję się w niedługim czasie w Świnoujściu, ale prywatnie, bo do sanatorium wczesna jesień.
Bardzo chetnie skoro tutaj się znalazłyśmy to coś jest na rzeczy .... ja melduję sie w Świnoujsciu koło południa 7 marcaMuzyczka pisze: 26 lut 2024 22:34 Hejka Julitko, będę w Świnoujściu od 5 marca na turnusie 21 dniowym, może gdzieś spotkamy się. . , z pewnością... gdzieś nam będzie po drodze..... cieszmy się, że będziemy nad morzem... serdecznie pozdrawiam![]()
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Serdecznie pozdrawiam
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Właśnie siedzimy nad morzem na ławeczkach na górnej promenadzie....jest bezwietrznie drugi dzień...
Czas tutaj szybko, wspaniale i miło upływa...eh...
Uściski ślę buziaczki. Pozdrawiam serdecznie...