Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam na walizkach.Wyjazd za równy miesiąc do Inowrocławia sanatorium Kujawiak.Okres świąteczny więc i walizce będzie trzeba zmieścić coś świątecznego.Pozdrawiam tych na walizkach jak i oczekujących.
Dziś oddział Podlaski obdarował mnie przydziałem do uproszonego Buska do Nidy 16.05 -06.06
Jest jeszcze sporo czasu..
Może ktoś był i ma świeże informacje o tym ośrodku to bardzo proszę o informacje..
Dziś oddział Podlaski obdarował mnie przydziałem do uproszonego Buska do Nidy 16.05 -06.06
Jest jeszcze sporo czasu..
Może ktoś był i ma świeże informacje o tym ośrodku to bardzo proszę o informacje..
Gratulację przydziału nie wiem jak tam Nida ale ogólnie Busko jest ok dodatkowo super termin
Dzięki Mark...kilka lat temu byłam w Busku w Wojskowym było super rehabilitacja i atmosfera..o Nidzie nic nie wiem...
Tak czy tak jest ok.. i miejsce i termin..
Na zdjęciach wygląda okazale, jest basen strefa spa i chyba wszystkie zabiegi na miejscu, pokoje też fajnie wyglądają, ale i tak najważniejsze to zgrana ekipa na miejscu