Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Olka...gratulacje!.NFZ nagrodził Twoje oczekiwania .
Została radość gromadzenia rzeczy na wyjazd.
Teraz czas na Lunastic w przyszłym tygodniu.
U mnie na dziś numerek 781
Pozdrawiam
Gratuluję przydziału.......nigdy tam nie byłam,jestem chętna na Busko.
We wrześniu byłam w Szklarskiej Porębie,na wyjeździe 5-dniowym ,do Cieplic pojechaliśmy na balety ,nie pytajcie w którym sanatorium tańczyliśmy,nie pamiętam....ale DJ był mega. Takie moje 5 groszy....wiosna idzie.....wszystko budzi się do życia...
Taaak...oby wiosna przebudziła się do końca i lód jej nie zmroził
Lunastic...faktycznie numerki słabo chodzą w tym tygodniu...ale tuż przed przydziałem przeważnie tak jest i jeszcze wolniej...
U mnie dziś 645 na koniec.
zawiela pisze: 01 mar 2024 17:43
Gratuluję przydziału.......nigdy tam nie byłam,jestem chętna na Busko.
We wrześniu byłam w Szklarskiej Porębie,na wyjeździe 5-dniowym ,do Cieplic pojechaliśmy na balety ,nie pytajcie w którym sanatorium tańczyliśmy,nie pamiętam....ale DJ był mega. Takie moje 5 groszy....wiosna idzie.....wszystko budzi się do życia...
Zapewne byliście w Pałacu Zdrojowym bo tam DJ gra w EDWARDZIE gra pan i pani śpiewa