Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Założyłam nowy temat dla wszystkich.którzy chcą się czymś pochwalić,np. kim ważnym się jest,albo kim ważnym jest mój mąż,albo ile mogę załatwić,bo kogoś ważnego znam....
Podzielmy się tym na forum,może wszystkim się to przyda.
Ja nie za bardzo mam czym,prowadzę żywot gospodyni domowej,ale chętnie poczytam,że innym się powiodło,trochę cichcem pozazdroszczę.....
Alice ja dołączam do Ciebie skromna myszka ,chwilowo gospodyni domowa ,wcale nie taka ważna ,brzydka i stara jak dobre wino
Czasami mogę innym razem nie Ale nie coś w załatwianiu nie ,z zupełnie innej dziedziny Na razie tyle.
Swietny temat GRATULUJĘ
Alice wiem ,ze jesteś skromną osobą i dużo osób między innymi skorzystałem z Twoich rad . tereny Ziemi Kłodzkiej znasz (może za górnolotnie )jak nikt inny.Za to jeszcze raz dzięki.
Każdy z nas jest ważny, dla swoich bliskich, przyjaciół, znajomych więc i ja jestem ważna, a co nie mam męża, ale pewnie będzie on bardzo ważny dla mnie znam mnóstwo ludzi m.in. premiera, prezydenta, marszałków, polityków itd...bo każdy ich zna z tv
A teraz serio, też jestem cichą myszką, troszkę pracuję, troszkę leniuchuję, ale ciesze się swoim życiem, bo zawsze ,może być gorzej