ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Zaraz mi bateria padnie, więc powiem dobranoc, słodkich snów. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Aaaaa, to chcesz wodą ? :roll: ..... myślałem o czymś innym ;) :D .
Dobrze, podładuj baterie...... swoje też, dziękuję i nawzajem :) .
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

Dzień dobry Nocne :kwiat:
Dzwoniłam, pada I 10 na termometrze zapowiadają brrr.. :shock:
Ale to dopiero początek marca przecież :?: :roll: Miłego dnia życzę I kawa zapraszam ☕☕🍪🎂🍵🍵🍭🍬 herbata dla chętnych. Pozdrawiiam :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ooooo, jak dobrze sobie usiąść 8-) ...... przynajmniej rehabilitant przez godzinę będzie mnie wyręczał :P .
Cześć i dziękuję Martinko :) , u Ciebie 10, a u mnie oficjalnie na termometrze jest 7 i dla mnie wystarczająco ciepło...... chyba leserujesz, że Ci zimno ;) :lol: . Dziękuję za kawkę, herbatkę, ale ja jak zwykle mój standardowy napój preferuję :) . A teraz minerałka z cytrynką i kropelką soczku...... później będzie zsiadłe mleczko 8-) .
Kupiłem garnek o pojemności na papierze 7,5 litra, wlałem 6 litrów mleczka i może by się jeszcze zmieścił litr, ale to już bez pokrywki...... a gdzie jeszcze połówka i przykrywka ? znowu chińska miara ? może ktoś rozwiąże to matematyczne równanie ? :evil: . Zobaczymy jak się inny sprawdzi, który ma ponoć 5,2 litra :roll: .
Coś mi się zdaje Aniołku, że za mało naładowałaś baterie :roll: .... w telefonie też ? ;) :lol: .
Miłego i spokojnego :) ...... niech pada jak jesteście pod dachem ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Naładowałam wszystkie :D , ale jest tyle intensywnych zajęć, że energii szybko ubywa. :o Ale i ja wreszcie mogę odsapnąć, także poproszę o drobinę tych bezkłaczkowych wie wiórków do kawy. ;) :lol:
U Chińczyków wszystko miniaturowe, to widocznie i litr ma mniejszą pojemność. :? Odradzam chińskie utynsylia.

Co ty będziesz z taką ilością mleka robił? U Ciebie zawsze wsztstko tak hurtuwo idzie? :shock:
Mam nadzieję, że odpocząłeś choć troszkę? :D
Miłego popołudnia. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taaaa, bardzo odpocząłem :evil: ...... do pierwszych wołań :P . Później, to tylko leżenie zostało i myślenie o przyjemniejszych rzeczach ;) :D ....... Ty też byś tak często wołała ? :oops: .
O drobinę czy odrobinę ;) , bo to wielka różnica....... jak Twój hurt, a mój detal :lol: . Żeby nie było nieporozumień i niedomówień, to dam Ci i to i to :lol: .
Coś mi się wydaje , że też masz chińszczyznę, że tak krótko wytrzymują :roll: ....... ciekawe jakbyś ze mną wytrzymała ;) :lol: .
Niektóre rzeczy nawet mieszczą się w normie, ale na razie nie będę zwracał, bo za 55 zeta nie kupi się nawet mniejszych, a taki większy jest mi potrzebny choćby na sałatkę jarzynową, piernik...... czy pierożki ;) :lol: .
Przecież wiesz, że mleczko do wszystkiego się nada, no może prawie do wszystkiego ;) , ale na śniadanie, obiad i kolację to na pewno, podwieczorek też :P . Zamierzam chodzić raz w tygodniu i muszę doświadczalnie sprawdzić na ile starczy. Jak będzie w lecie, to zobaczymy, żeby się później nie zważyło :evil: .
Dziękuję i nawzajem :) i nie przeciążaj baterii ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale to dobrze jest tak poleżeć i pomarzyć. Od dziecka to robię i zawsze mi to sprawia ogromną przyjemność. :D To trochę jak czytanie książki własnego autorstwa. :)
Ja nie wołam, ja wydaję rozkazy. ;) 8-)
Oczywiście miało być "odrobinę", chyba z głodu "o" zeżarłam. :lol: Ale przyjmę obie. :P
Nie wiem jaką chinszczyznę masz na myśli, ale zapewne jakaś w domu jest, bo w tych czasach ciężko jej uniknąć, choć się staram bardzo, a zwłaszcza jeśli chodzi o to, co ma kontakt z żywnością.
Mleka to ja prawie nie używam. Dlatego dziwi mnie ta ilość. :?
Baterie ładują się już 1,5 h, jeszcze 30 min i ruszam do działania. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To przynajmniej o mleczko byśmy się nie pokłócili ;) :lol: .
To bardzo dobrze tak poleżeć, tylko najlepiej w ciszy...... żeby swoje myśli słyszeć :roll: .
A co ? będziesz rozkazywać...... baczność, spocznij, baczność, spocznij, baczność, spocznij :P .
Widzę, że łasuch jesteś, ale tylko okrągłe wcinasz ;) :lol: . Twoi znajomi nie jadę przez Kraków ? podałbym dla Ciebie trochę wie wiórków....... nie musiałabyś ciągle czekać :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A na co mi baczność - spocznij, lepiej rób to, rób tamto, nie rób tego, ani tamtego. Pełna dyktatura. :oops: ;) :lol:
Zaraz tam łasuch. :roll: Ja tu sobie ciągle od ust odejmuję. Jedzenie zaczynam po 12.00 – kończę o 20.00. W przerwie ani kęska, tylko woda i zioła nieosłodzone nawet miodem. :shock: Ciacho tylko w niedzielę, a na co dzień do kawki tylko gorzka czekolada i orzechy. No dobra, czasem jak mam, to pożrę suszone mango. A ty mi łasuchowanie wypominasz? :evil: ;) :lol:
Kakałko sobie już zaraz zamówię, nowy miesiąc nowa wyższa pensja, to mnie stać. :P Będę samowystarczalna. ;) :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No i okaż dobre serce :roll: ....... to nie dyktatura, to despotyzm :P .
Tylko nie mów, że głodujesz :oops: , choć jadłospis dość skromny :lol: . Ja bym Ci do ust podawał...... od 12-tej do 20-tej, a nawet dłużej ;) .
ODPOWIEDZ