Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Sanatorium Mielec w Krynicy-Zdroju
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w sanatorium. Wszystko na miejscu - spanie, jedzenie i zabiegi w jednym budynku. Pokoje i lazienki czysciutkie, co 2 dni sprzatane; jedzenie bardzo smaczne - zupy rewelacyjne, miesa przyrzadzone w wysmienitych sosach (panie kucharki maja dobry smak!), salatki pyszne, wszystko swieze; panie kelnerki w pieknych spodnicach o ludowym wzorze; zabiegi wykonywane rzetelnie, punktualnie, w milej atmosferze. Pani od borowin najbardziej zapracowana - wielki szacunek dla niej. Pan prowadzacy gimnastyke dobiera odpowiednie cwiczenia - sam jeden na caly turnus 140 osob, a wszystko ogarnia! Organizacja pobytu swietna - zabiegi dobrze rozplanowane. Po poludniu czas wolny. Mozna duzo pospacerowac - pieknie wokolo (Gora Parkowa, Gora Krzyzowa, Huzary…). Do pijalni wod niedaleko. Duzy wybor wycieczek do okolicznych miejsc i miejscowosci (Tylicz, Muszyna, Bochnia i in.). W trakcie turnusu 2 wyklady z dziedziny psychologii. Polecam pobyt w „Mielcu”. Wyjezdzam usatysfakcjonowana!
Joanna
Joanno,
dzięki serdeczne za informacje o tym ośrodku.
Bardzo pozytywne wrażenia i to najważniejsze.
Wzmę pod uwagę przy kolejnym turnusie
Pozdrawiam i życzę aby wszystkie rehabilitacje były dla Ciebie tak udane
N
Uważam, że ten opis to raczej na zamówienie, a opisane warunki to pobożna lista życzeń.
Cytuję; "do pijalni wód niedaleko". Bagatelka 1,5 km /20 minut/ w jedną stronę, a z powrotem
lekko pod góreczkę. Co jakiś czas pojawiają się na Forum takie rewelacyjne opinie.
Poza tym zdecydowanie na niekorzyść tego obiektu przemawiają opinie z Google. Nawet jeśli
podejdziemy ze sporym dystansem do tych opinii, to ocena poniżej "3" też o czymś świadczy.
Gość pisze: 07 mar 2024 10:44
Sanatorium Mielec w Krynicy-Zdroju
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w sanatorium. Wszystko na miejscu - spanie, jedzenie i zabiegi w jednym budynku. Pokoje i lazienki czysciutkie, co 2 dni sprzatane; jedzenie bardzo smaczne - zupy rewelacyjne, miesa przyrzadzone w wysmienitych sosach (panie kucharki maja dobry smak!), salatki pyszne, wszystko swieze; panie kelnerki w pieknych spodnicach o ludowym wzorze; zabiegi wykonywane rzetelnie, punktualnie, w milej atmosferze. Pani od borowin najbardziej zapracowana - wielki szacunek dla niej. Pan prowadzacy gimnastyke dobiera odpowiednie cwiczenia - sam jeden na caly turnus 140 osob, a wszystko ogarnia! Organizacja pobytu swietna - zabiegi dobrze rozplanowane. Po poludniu czas wolny. Mozna duzo pospacerowac - pieknie wokolo (Gora Parkowa, Gora Krzyzowa, Huzary…). Do pijalni wod niedaleko. Duzy wybor wycieczek do okolicznych miejsc i miejscowosci (Tylicz, Muszyna, Bochnia i in.). W trakcie turnusu 2 wyklady z dziedziny psychologii. Polecam pobyt w „Mielcu”. Wyjezdzam usatysfakcjonowana!
PS. Bynajmniej nie jest to opis na zamowienie, ani lista poboznych zyczen, jak natychmiast po opublikowaniu mojej opinii skomentowal ja zgorzknialy i patrzacy na swiat negatywnie „Dzia dek”. Moj pobyt wlasnie dobiega konca, czego zaluje, bo chetnie bym go przedluzyla.
Zreszta, przyjedzcie Panstwo i sami sie przekonajcie - ja polecam!
Joanna z Krakowa pisze:(...) zgorzkniałego i patrzącego na świat negatywnie „Dziadka”.(...)
... a teraz spróbuj jeszcze raz przekonać nas, że jest inaczej. O! Pijalnia nam się zmieniła, ale
odległość do niej niewiele bo do przejścia jest kilometr. Niedaleko jest do czegoś za rogiem.
Będę w Krynicy -Zdroju na tygodniowym prywatnym pobycie na początku kwietnia 2024 r. obok Mielca. Sprawdzę, jak to jest naprawdę z tym sanatorium. Też mnie zadziwiła tak pozytywna opinia, gdyż nie spotkałam się dotychczas z taką dobrą opinią Mielca. Osobiście zrobię rekonesans, zaciągnę opinii przebywających tam w tym czasie kuracjuszy, co do standardu pokoi, bazy zabiegowej, wyżywienia itp. Jestem bardzo ciekawa prawdy
Osobiście nie byłem, ale s.Mielec i Watrę omijam szerikim łukiem.Zresztą kiedyś gdzieś już na tym forum o tym pisałem.Kilka razy zmieniałem przydział do tych "dobroci" na byle jaki wyjazd ze zwrotów.Będąc no powiedzmy kilka razy w Krynicy spotykałem ludzi różnych którzy tam byli zmuszeni być,a spotykałem ich to na wycieczkach do Budapesztu,Miszkolca na Słowację itp. I gdzieś na szlaku,czy w parku.Nigdy od nikogo nie słyszałem dobrego słowa,nie mówiąc o zdaniu na temat tych "kołchozów".Już nawet " Nad Kryniczanką",ludzie niektórzy chwaliliJest takie fajne podsumowanie tych wypocin o s.Mielc.To zasłyszane od fajnego kuracjusza z Rzeszowa który koczował w Mielcu i przy piwku na górze parkowej podsumował to tak :"Nigdy więcej p....o Mielca" i "Albo ku.... a się jedzie do Krynicy, albo do Mielca"