Polecam sanatorium MIELEC w Krynicy-Zdroju
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: Polecam sanatorium MIELEC w Krynicy-Zdroju
Nikt nie pisze, że poleca, bo to każdy z nas sobie sam decyduje na podstawie opinii do którego obiektu pojedzie.
Tak tylko może napisać pracownik danego obiektu, któremu właściciel zlecił napisanie takiego postu.
Pracuję też w ośrodkach wczasowych i sanatoryjnych nad morzem i wiem o takich praktykach, że jak jest na googlach opina o ośrodku poniżej 3 punktów kierownictwo samo, lub zleca pracownikom pisanie zachęcających opinii, żeby poprawić punktację.
-
kruszynka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 lip 2021 22:24
- Podziękował: 491 razy
- Podziękowano: 120 razy
07.03.2024 14:44
Inne
Sanatorium Mielec w Krynicy-Zdroju
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w sanatorium. Wszystko na miejscu - spanie, jedzenie i zabiegi w jednym budynku. Pokoje i lazienki czysciutkie, co 2 dni sprzatane; jedzenie bardzo smaczne - zupy rewelacyjne, miesa przyrzadzone w wysmienitych sosach (panie kucharki maja dobry smak!), salatki pyszne, wszystko swieze; panie kelnerki w pieknych spodnicach o ludowym wzorze; zabiegi wykonywane rzetelnie, punktualnie, w milej atmosferze. Pani od borowin najbardziej zapracowana - wielki szacunek dla niej. Pan prowadzacy gimnastyke dobiera odpowiednie cwiczenia - sam jeden na caly turnus 140 osob, a wszystko ogarnia! Organizacja pobytu swietna - zabiegi dobrze rozplanowane. Po poludniu czas wolny. Mozna duzo pospacerowac - pieknie wokolo (Gora Parkowa, Gora Krzyzowa, Huzary…). Do pijalni wod Jana niedaleko. Duzy wybor wycieczek do okolicznych miejsc i miejscowosci. W trakcie turnusu 2 wyklady z dziedziny psychologii. Polecam pobyt w „Mielcu”. Wyjezdzam usatysfakcjonowana!
Rzeczywiscie opisała Pani z punktu siedzenia pracownika moim zdaniem .
Nie zmieni tego opinia -byłam ,wyjeżdżam
Jak dla Pani określenia : (.. Wszystko na miejscu - spanie, jedzenie i zabiegi w jednym budynku. Pokoje i lazienki czysciutkie, co 2 dni sprzatane; jedzenie bardzo smaczne - zupy rewelacyjne, miesa przyrzadzone w wysmienitych sosach (panie kucharki maja dobry smak!) stanowią o o poziomie sanatorium i jego zaletach na tyle ,by kupić tam np rehabilitację .
Szanowna Pani ,takie jak wyżej ,to już standard w sanatoriach .
A zabiegi ,chociaż liche ,ale dobrze rozplanowane
Rzeczywiscie nie zwolniła bym takiego pracownika ,lub osobę w jakiś sposób ,może
związaną z tym cudny obiektem
Każdy ma prawo przecież do "opinii o sanatorium "-obiektywnej .
-
Gość
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 161 razy
Natomiast to co stałym bywalcom tego forum rzuca się w oczy to cacy opinia w pierwszym poście jaki tutaj zamieszczasz. Zero wcześniejszej aktywności, zero pytań i nagłe bach opinia....z reguły jest odwrotnie. Ludzie przeżywają wyjazdy, szukają potencjalnych towarzyszy, zadają mnóstwo i pytań i cóż... może dwóch na 100 wraca z informacją i opinią po powrocie. Fakt też, że i podziękowań za taką opinię z reguły niewiele...
Nie miej zatem za zle tych reakcji bo są one uzasadnione.
Jeżeli rzeczywiście jesteś kuracjuszem to zakładam odezwiesz się wyjeżdżając ponownie. ( w co niestety wątpię).
Miłego weekendu życzę.
-
Gość
Do sanatorium chetnie jeszcze pojade (z przydzialu) i dalej bede sobie cenic kazdy dzien turnusu i ludzi, ktorzy obsluguja kuracjuszy z wygorowanymi oczekiwaniami. Ja takich oczekiwan nie mam i cenie sobie mozliwosc otrzymania wyjazdu sanatoryjnego. To byla tutaj pierwsza i ostatnia moja opinia.
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Nie raz byłam tu podejrzewana, że jestem tym czy tamtym klonem, więc wiem co piszę.
A takich sytuacji pouczania, rzucania oskarżeń jest tutaj niestety sporo. Nie liczcie więc na wysyp opinii, których ciągle się domagacie, bo nie wszyscy mają ochotę na droczenie się z tymi, którzy mają odmienne zdanie.
Joanno, może jestem naiwna (mam do tego prawo
Popieram również postawę pozytywnego patrzenie na świat i dostrzegania plusów zamiast ciągłego skupiania się na minusach, tak jest zwyczajnie łatwiej żyć.
-
Gość
A tak w ogole, to jestem osoba „publiczna”, wiec moge napisac, ze nazywam sie []. Nie jestem pracownikiem „Mielca”, o co mnie od razu podejrzewano. Jestem zwykla zadowolona kuracjuszką.
Mozna mnie znalezc na fb - moj post z 24 lutego jest wlasnie stad, z Krynicy Zdroju, gdzie reperuje zdrowie w sanatorium „Mielec” i ciesze sie zyciem, czego Panstwu zycze.
Powód: usunięto dane osobowe
-
nula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 lut 2020 00:29
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 34 razy
po Twoich kolejnych wpisach chciałabym abyś wiedziała, że zgadzam się z Kleinehexe z każdym jej zdaniem.
Nie mam nic do dodania ponadto, że przykro mi że tak Cię tu nieładnie przyjęto
I jak zauważyłaś miałam i ja moment zwątpienia
( po wpisach doświadczonych w takich pobytach forumowiczów). Jedynie może mnie tu lekko usprawiedliwiać stare powiedzenie: jak wchodzisz między wrony, zaczynasz krakać jak one ( bez osobistych przytyków
Zatem przepraszam Cię za siebie, za to niedowierzanie.
Każdy z nas jest inny, bo inaczej ukształtowany przez rodzinę, środowisko, przeżycia oraz wiedzę i na tej podstawie buduje swoje oczekiwania wobec wszystkich i wszystkiego.
Dlatego uważam, że każdy z nas ma święte prawo inaczej myśleć, czuć i odbierać nawet te same bodźce, w takim czy innym obiekcie.
Oczywiście zrobisz jak zechcesz.
Ale nie zrażaj się tak szybko
Nowi nie mają tu łatwo. Wiem o czym piszę
Jeżeli po swoich wpisach jesteś w stanie spojrzeć w lustro - to tylko to powinno się dla Ciebie liczyć.
Dziękuję jeszcze raz za Twoje spojrzenie na ten obiekt. Opinia Twoja jak i te negatywne, pozwalają wyrobić kolejną, gdzieś pomiędzy.I o to chyba chodzi.
A ja również nie mam wygórowanych oczekiwań i liczę się z realiami pobytów na NFZ.
Pozdrawiam Ciebie cieplutko życząc spokojnej nocy a wcześniej miłego - wyjątkowego dla nas kobietek - wieczoru
N
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Też pozdrawiam Wszystkie kobiety.