Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie nie kupiłam ale widziałam w Biedronie frankfurterki przecenione i po terminie i zastanawiałam się czy kupić....długo się zastanawiałam ...kupiłam 4 piwa w promocji
Dorób parę tych brzuszków za mnie Biedroneczko, bo mnie dziś humorek nie dopisuje .Właśnie się rano dowiedziałam ile czasu będę czekać na wyjazd do sanatorium i ....szczęka mi opadła (nie mylić z wypadła )
medi pisze:Dorób parę tych brzuszków za mnie Biedroneczko, bo mnie dziś humorek nie dopisuje .Właśnie się rano dowiedziałam ile czasu będę czekać na wyjazd do sanatorium i ....szczęka mi opadła (nie mylić z wypadła )