HORYNIEC Dom Zdrojowy 15.04.2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
marekantoni
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2012 12:03

HORYNIEC Dom Zdrojowy 15.04.2012

Post autor: marekantoni »

Jadę w tym terminie samochodem.Mogę zabrać 1 osobę z Warszawy,lub bliskiej okolicy,ewentualnie kogoś po trasie nr.17 W-wa-Hrebenne.kontakt: [email].pl
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2012 22:00

Re: HORYNIEC Dom Zdrojowy 15.04.2012

Post autor: ona50 »

Witaj, ja mam skierowanie do Horyńca ale dopiero od 18 kwietnia , czyżby różne turnusy??? chętnie bym się zabrała, mieszkam w o/ w-wy.
marekantoni
Kuracjusz
Kuracjusz

witaj.widocznie tak.ja mam turnus 28 dni,do 13 maja.mogę zabrać cię wcześniej :)
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

marekantoni pisze:witaj.widocznie tak.ja mam turnus 28 dni,do 13 maja.mogę zabrać cię wcześniej :)
Dzięki ale 3 dni to sporo czasu. Jedziesz do Horyńca po raz pierwszy czy już tam wcześniej byłeś? Jeśli byłeś to napisz coś ciekawego. A swoją drogą 28 dnia wow jak Ty tak długo tam wytrzymasz. Pozdrawiam. Danka
marekantoni
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj.Nigdy w Horyńcu nie byłem.Znajomy był w lipcu i chwalił sobie,ale on na tańce nie chodzi,tylko spacery po lesie,i była u niego przyjaciółka jakiś czas :D Też mam obawy jak przeżyje te 28 dni. :shock: Trzeba jakoś ten krzyż ponieść :lol: Byłem w licu 2010r w Kołobrzegu to ostatni tydzień bardzo się dłużył.Poszukaj dobrze to znajdziesz wyczerpujący opis z Horyńca kuracjuszki,hanula1950.Prawie dziennik pobytu łącznie ze zdjęciami.Pozdrawiam.Pewnie się spotkamy.Marek
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Marku będę w Horyńcu do 16 kwietnia . Wcześniej jeśli będziesz chciał mogę coś napisać z aktualnego oglądu :).Byłem w Zdrojowym 6 lat temu. Więcej w wątku... Horyniec Zdrój od 26.03.2012. Pozdrawiam.
ona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

marekantoni pisze:Witaj.Nigdy w Horyńcu nie byłem.Znajomy był w lipcu i chwalił sobie,ale on na tańce nie chodzi,tylko spacery po lesie,i była u niego przyjaciółka jakiś czas :D Też mam obawy jak przeżyje te 28 dni. :shock: Trzeba jakoś ten krzyż ponieść :lol: Byłem w licu 2010r w Kołobrzegu to ostatni tydzień bardzo się dłużył.Poszukaj dobrze to znajdziesz wyczerpujący opis z Horyńca kuracjuszki,hanula1950.Prawie dziennik pobytu łącznie ze zdjęciami.Pozdrawiam.Pewnie się spotkamy.Marek
Byłeś w Kołobrzegu.. kurde niektórzy to mają dobrze a ja jak nie Lądek to Horyniec - i to zimą, najgorsze te dochodzone zabiegi. Mam tylko nadzieję, że pogoda nam dopisze.
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48

Post autor: emik »

:D To takie szczęście jak moje. I Horyniec, i Lądek też :)) Ty jedziesz kwiecień/maj, a ja byłam przełom listopada i grudnia , w Lądku podobnie. Ten wyjazd masz w fajnym czasie, kwitnie wszystko. Będzie ładnie. :))
marekantoni
Kuracjusz
Kuracjusz

Swoją przygodę z pobytami w sanatoriach zacząłem od Lądka.Było to w czerwcu 1992r.,a więc 20 lat temu.Bardzo miło wspominam tamten pobyt, może dlatego,że wtedy to byłem piękny i młody :) ,a teraz to już jestem tylko piękny ;) :lol: .Z pobytu w Kołobrzegu nie jestem zadowolony.Nigdy bym nie chciał tam trafić w lipcu,sierpniu.28 dni w tłumach wczasowiczów z dzieciarnią.Ruch na Marszałkowskiej to pestka.Czerwiec,wrzesień jak najbardziej.Drożyzna,wszędzie próbują cie naciągać.Drogie toalety,kelnerzy nigdy nie maja wydać reszty,wejście na potańcówki płatne:evil: generalnie nastawieni na Niemców których są tam całe rzesze,bo płacą w euro.Ale zagotuje się im w d....,jak i my wejdziemy do strefy euro,to ceny zrównają się i Niemcy przestaną przyjeżdżać.Będą nas wtedy całować po rękach :lol:
marekantoni
Kuracjusz
Kuracjusz

dzi pisze:Marku będę w Horyńcu do 16 kwietnia . Wcześniej jeśli będziesz chciał mogę coś napisać z aktualnego oglądu :).Byłem w Zdrojowym 6 lat temu. Więcej w wątku... Horyniec Zdrój od 26.03.2012. Pozdrawiam.
Dziękuję,chetnie poczytam.Jade z nastawieniem,że będzie dobrze.Pozdrawiam.Życze udanego pobytu.
ODPOWIEDZ