Dobry wieczór,
ojojoj, poczytałam sobie, sama nie wiem co powiedzieć...
Mielec -
ja tam z własnej woli nie pojechałabym.
Opinia Joanny - chociaż cukierkowa, mnie nie przekonała.
Tak jak każdy Forumowicz , Joanna miała prawo do wyrażenia swojego zdania .
Nie ma dla mnie znaczenia czy jest osobą publiczną czy prywatną , tutaj nie ma ważniejszego głosu (Admin stety lub niestety takowe ma).
Niedawno była dyskusja nt Mielca i byłam pozytywnie nią zaskoczona i to cieszy.
Życie weryfikuje wszystkie opinie , te na zamówienie, te spontaniczne, te obiektywne i subiektywne. Z tą też tak będzie.
Nie opowiadajcie bajek , że trzeba najpierw pytać , a później pisać , przepraszam ale to bzdury!
Gdyby była taka praktyka to wpisana byłaby w Regulamin forum .
Wiecie bardzo dobrze, że są tacy , którzy tylko pytają ale nigdy nie napisali nic co byłoby dłuższe od zdania : było dobrze ..... .
Bardzo mi się nie podobała reakcja Joanny w stosunku do Dziadka , sposób bardzo przesiąknięty agresją , przeczytajcie jeszcze raz .
Jak widać Joanna może krytykować ale Joanny nie wolno.
Joanno , nie ma potrzeby obrażać się , nie musisz rezygnować z Forum , nie musisz też udowadniać , że nie jesteś wielbłądem.
Mam nadzieję, że zamieściłaś również na tym innym forum swoje zdanie , może w innym miejscu Twoja opinia nie została potraktowana jak tekst sponsorowany. Jak piszesz , nabrałaś chęci na wyjazdy sanatoryjne , czekamy na Twoje następne relacje . Z wiedzy, którą dzielimy się tutaj można korzystać do woli.
Mimo wszystko życzę dobrego pobytu i niezapomnianych wrażeń .
pozdrawiam
Bibi