Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Peggi ja wiem ze relacja na żywo zawsze jest uważana i czytana tym
Bardziej ze tu na forum jest zadość widzicie o której pisze ,ciekawe
Kto czeka, ludzi było dziś okropnie dużo ,wiadomo dzień kobiet
No i przyjezdni na 3 dni a przyjeżdżają ,a dziś byli goście z mewy
Chyba się nie pomyliłem te sanatorium jest na samym początku
I za wstęp dzisiaj zażądali 30 zł zdzierstwo, i wsiadł w taryfy
I przyjechali a tu grają do 24 i między innymi było tyle ludzi
Kurcze kończę bo o 6 pobudka to na tyle
CDN.....
Wiktorek ,nie płacz jutro rano będzie.
Czy basen zewnętrzy działa ?
Czy jest ta strefa dla prywatnych gosci ,odgrodzona roślinami w jadalni ?
pozdrawiam baw się, tylko dotrwaj do końca, jak tak póżno się meldujesz w pokoju