Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
argenta pisze: 08 mar 2024 22:47
W pomorskim zastój. Chyba nikt nie dostał przydziału bo się nikt nie chwali. Szkoda... Pozdrawiam
Hejka
Ile można się chwalić Ja już raz pochwaliłem się. Dla przypomnienia. Po 8,5 miesiącach skierowano mnie do Lądka Zdroju w terminie 18.04 - 09.05 br.
Witajcie, zaczynałam tydzień z nr 220 z przekonaniem, że otrzymam maj - czerwiec. Tymczasem o godz. 10-tej pokazało się skierowanie do Gołdapi od 6 kwietnia, czyli ze zwrotów po 6,5 miesiącach oczekiwania. Na szczęście udało się dodzwonić i odkręcić, bo komunikacją publiczną, to dość skomplikowana podróż, szczególnie,że nie jestem zbyt sprawna. Ze strachu o następną niespodziankę poprosiłam o zwroty i jadę do Cieplic do MSWIA Agat od 28 marca do 18 kwietnia, ominą mnie świąteczne przygotowania, a w domu sobie poradzą. Bilety kupione i po 6 miesiącach będę na kuracji.
Ida pisze: 11 mar 2024 13:56
Witajcie, zaczynałam tydzień z nr 220 z przekonaniem, że otrzymam maj - czerwiec. Tymczasem o godz. 10-tej pokazało się skierowanie do Gołdapi od 6 kwietnia, czyli ze zwrotów po 6,5 miesiącach oczekiwania. Na szczęście udało się dodzwonić i odkręcić, bo komunikacją publiczną, to dość skomplikowana podróż, szczególnie,że nie jestem zbyt sprawna. Ze strachu o następną niespodziankę poprosiłam o zwroty i jadę do Cieplic do MSWIA Agat od 28 marca do 18 kwietnia, ominą mnie świąteczne przygotowania, a w domu sobie poradzą. Bilety kupione i po 6 miesiącach będę na kuracji.
Dziękuję Idą za wiadomości o twoim wyjeździe. Dobrze zrobiłaś. Agat w Cieplicach jest super. Ja jeszcze trochę muszę czekać na przydział. Pozdrawiam
Agat może bez rewelacji zabiegowych, ale za to nie ma problemu z rezerwacją jedynki.Wysłałam meila do przełożonej pielęgniarek i już mam potwierdzenie. Opłata rezerwacyjna 30 zł.
argenta pisze: 09 mar 2024 12:19
Dziękuję Atina. Ja tylko chciałabym wiedzieć na jakie miesiące są obecnie przydziały. W piątek miałam numer poniżej 2000 i właśnie mija 5 miesięcy od złożenia wniosku. Życzę miłego weekendu
Argenta, może zadzwoń jutro do NFZ i powiedz im konkretnie jaki miesiąc pasuje Ci najbardziej i aby przydział był do Ino (ja tak zrobiłam).
Teraz może być sporo zwrotów - niektórzy nie chcą spędzać świąt poza domem i oddają skierowania. W takiej sytuacji warto uprzedzić pracowników NFZ.
Masz niski numer i przydział może być w każdej chwili, ja dostałam przy 2060.
pozdrawiam
dodam tylko, że znajoma właśnie dostała przydział maj/czerwiec
Już byłam w Gdańsku w NFZ (w styczniu)i poprosiłam o Inowrocław. W tej chwili mam numer około 1800. Może być problem bo chcę jechać z siostrą (skierowania są już zaznaczone i dzieli nas 5 numerków - ten sam lekarz 1 kontaktu). Poprosiłam żeby był tylko Inowrocław. Serdecznie pozdrawiam
Ida pisze: 11 mar 2024 15:57
Agat może bez rewelacji zabiegowych, ale za to nie ma problemu z rezerwacją jedynki.Wysłałam meila do przełożonej pielęgniarek i już mam potwierdzenie. Opłata rezerwacyjna 30 zł.
Jedyny minus to brak basenu, reszta same plusy Jest aktualny opis kolegi Leon 43 o Agacie, ja mogę coś powiedzieć o Cieplicach i okolicach