ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Jaką znowu żabę i dlaczego chcesz ją jeść? :? ;)
Inne składniki do testów pytasz? :? :oops: To mam ususzony wrotycz, z którego miałam robić nalewkę ewentualnie napary, ale jakoś nie mogę się zdecydować, bo podejrzewam, że nie będzie to smaczne. :P Obecnie jest on zakazany do użytku wewnętrznego, ale z pewnych źródeł wynika, że to kolejna roślina, która jakimś dziwnym przypadkiem ma wiele właściwości leczniczych, a uważa się ją za wyłącznie trującą. Oczywiście, wszystko to kwestia dawki. :)
Co do ostryg, to uważam, że mężczyznom heteroseksualnym powinny smakować. ;) :P :lol:
Dobranoc, spokojnych snów. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Aniołku o poranku :) ...... później porozmawiamy i może się też odniosę :roll: , a teraz obowiązki wzywają.
Dziękuję i miłego wstawania :lol: .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widzę, że fruwasz i malujesz przyrodę ;) ....... kwiatki też kolorujesz ? :lol:.
ANDY12345 pisze: 16 mar 2024 21:49 ... wiele potraw które jadła ze smakiem teraz całkowicie wykreśliła z jadłospisu :roll: .... a potem ja będę musiał tą żabę zjeść :P :lol: .
A kto to będzie zjadał ? przecież nie wyrzucę :roll: .
Kleinehexe pisze: 16 mar 2024 23:53 Co do ostryg, to uważam, że mężczyznom heteroseksualnym powinny smakować. ;) :P :lol:
Aaaaaa, to pozostałym ma nie smakować :oops: ....... czyli tzw. afrodyzjaki są dla wybrańców ? :P . To już wiem kto spowodował zagrożenie wyginięcia zwierząt :evil: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Długo wstawałam, potem fruwałam, kolorować to może nie kolorowałam, chyba że na talerzu. :D
Dobry wieczór. :)

Masz rację, niczego nie wyrzucaj, skoro zrobiłeś na zapas. :P

Nie o działanie afrodyzjakowe mi chodziło, a o skojarzenie smakowe, które powinno być dla Was przyjemne :oops: :P, ale może nie jest :? Lepiej już nie brnijmy w ten temat. 8-)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie brnijmy ;) ...... wiesz sama jak niektórzy zapatrują się na "pewne" sprawy :evil: .
Zapasów jak na zimę to nie robię :P ..... ale do pierwszego starczy :lol: . Jej smaki niestety ograniczają mi różnorodność menu, dlatego jak już, to robię to co mi też smakuje :) .
No widzisz, ja na odwrót. Ale najważniejsze, że dzień Ci się udał i pewnie i pogoda dopisała :) . A skąd wiesz, że w kwiatuszki się nie zarumieniły przy Tobie ? ;) :lol: , witaj wieczorkiem :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień przyjemny, pogodowo znośny, nawet słonko od czasu do czasu wyjrzało, ale zimno i trzeba było ciepłe okrycie znów wyciągnąć. :roll:
Kwiatuszki to się nie rumieniły, pozwijały się od chłodu, ale dzik, co w zaroślach się chował to i może :? , ale nie wiem, bo szczecina zasłoniła. Ale okiem łapał. :o :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To trzeba go było do cyrulika wysłać....... i się okaże zarumienioną świnką :lol: .
Choć lekko chłodny, to u mnie dość długo słoneczko przyświecało i dla mnie było rześko :) .
Trzeba się do sosiku tatarskiego szykować, kolejna potrawa którą bardzo lubi....... i dynie przetworzyć ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taa, żeby go koledzy obśmiali. :roll:

Teraz będziesz robił sos i dynię? :? :o
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Powie , że do wojska idzie :lol: .
Sosik będzie na przed świętami....... 3-4 litry :lol: , a dynia jak się zmiany zaczną robić na niej, a dzionek przy niej zejdzie :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W wojsku to on już jest cały czas, a raczej na wojnie. :roll:

Nie do końca rozumiem Twój system przygotowywania posiłków, ale widać tak jest dla Ciebie wygodniej. :)
ODPOWIEDZ