Sanatorium Klimat Iwonicz Zdrój
Sanatorium Klimat Iwonicz Zdrój
Jest tam naprawdę klimatycznie i kameralnie, turnusy 50 osobowe , pokoje dwu osobowe z pełnym węzłem sanitarnym (są też jedynki). Fachowa i miła obsługa , pełna gama zabiegów . Jeszcze jak trafisz na zgraną ekipę to już naprawdę super. Byłem tam na przełomie lipca i sierpnia 2023r . Ja z czystym sumieniem mogę szczerze polecić . Jedyna uwaga dla czytających , nie mylić sanatorium z hotelem pięcio gwiazdkowym , czerwonym dywanem na powitanie i boyem czekającym by zanieść bagaże . Tak to nie działa , a piszę to ponieważ niektóre osoby miały takie wymagania . Jak nie masz takich wymagań to będziesz zadowolony/a.
Pozdrawiam .
Re: Sanatorium Klimat Iwonicz Zdrój
Żadna reklama , napisałem moje odczucia po pobycie tam . Nie każdy musi się z tym zgadzać , to moje prywatne zdanie . Wiesz jak przed wyjazdem nastraszono mnie jak może być źle w sanatorium i czego to ja nie muszę z sobą zabrać to o mało kampera z sobą nie wziąłem ...
A okazało się że jak dla mnie było super ...
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Antek, a może coś o samym Iwoniczu napiszesz
Co do wymagań, to ostatnio byliśmy w styczniu w Iwoniczu w Światowidzie i tam było dwóch pracowników pomagających we wnoszeniu bagaży na pietra, a nie jest to hotel z pięcioma gwiazdkami jak wspomniałeś w opinii o Klimacie.
- andrzej590
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 kwie 2017 12:58
- Oddział NFZ: Śląski
- andrzej590
- Super Kuracjusz

- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Jest tam też i hotel
Położony w centrum, na przeciwko Krakowiaka , obok kościół , blisko do miasteczka, sklepów, pijalni wód i ryneczku
Mozna przejść się do auli GOK.
Jedzenie było takie sobie, ale jest tam restauracja też. Zejście po schodach na zewnątrz.
Pozdrawiam
- andrzej590
- Super Kuracjusz