Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kiedyś czytałem wywiad z psychiatrą i stwierdził w nim, że nikt nie jest całkowicie zdrowy na umyśle, a jeżeli mówi, że jest to nie zdaje sobie z tego sprawy lub kłamie . Dobranoc Martinko .
To możemy Aniołku raz wstępną, później występną ....... przy następnej się dogadamy .
Dzisiaj po dwudziestej drugiej już na pewno idę do spania...... nawet jakbyś mnie ciągnęła do swojego .
Tylko nie za włosy ...... bo to ostatki .
Do Ciebie mam zaufanie i na pewno jesteś dobrą przewodniczką...... zwłaszcza po swoim terenie, tak że mogę z całą odpowiedzialnością polegać na Tobie .
Ale teraz już naprawdę chodźmy. Sprawa już się załatwiła, to może więcej będzie czasu do powtórnego .
Kolorowych i nie wizualizujących .
Oj, ryzykant, ryzykant.
Ale masz rację, chodźmy, bo ja jutro muszę godzinę wcześniej być w pracy.
Taka ciekawostka tylko jeszcze na dobranoc. Lisy tak szczekają w pobliżu, że moja towarzyszka sama do domu spierdzieliła, a zazwyczaj trzeba naganiać. Tym bardziej dziwne, że nie raz rudego pogoniła, ale widać gromada to nie przelewki.
Przyjemnych snów.
Jak to mówią..... kto nie ryzykuje, to szampana nie pije .
Cześć Aniołku , już się naryzykowałem, to teraz idę w ciemno ..... ale z otwartymi oczyma .
W kupie większa siła, a może i zna język lisi, to lepiej w ciepełku noc spędzić...... kitami przecież nie będzie się nakrywać .
Miłego i owocnego dnia .
Kleinehexe Andy
Dzień dobry
Już po przeciąganiu, ciekawe Kto u Kogo
nocował
Kleinehexe najważniejsza jest smoakceptacja, kiedy patrzysz e lustro i mniej więcej zgadzasz się ze sobą
Nie obchodzą mnie opinie innych ludzi . Żyję tu i teraz
Wczoraj wracając musiałam od lekarza musiałam przejść przez grupę osób, w przychodni a moje bolące kolano się uginało i szlam krzywo, jakbym wypiła 1/2 litra na czczo
Na pewno byłam porównana do pijaczki
Ale cóż, taki live
Dzień zapowiada się ładny do 9 stopni, więc trzeba do pracy. Pozdrawiam Miłego dnia.
Spróbuj obstawiać ...... ja i tak nie powiem .
Cześć Martinko , jak Ty 0,5 ela wypijasz na czczo, to ciekawe ile na pełny brzusio ....... żeby tylko krzywo chodzić . Zapowiadali i jest ładnie. U mnie +13 i w miarę ciepło, choć niebo niezbyt czyste.
Miłego i spokojnego .
Andy ja prawie nie piję, bo im więcej piję, to tym więcej wylewam
No niestety, SKS człowieka dopadł i nie jest dobrze, bo dobrze to już było
Muszę jakoś z tym się zgodzić i uskuteczniać rehabilitację w szerszym zakresie
Lecz wokoło też ludzie po przejściach i dodatkowo nie ma na kim oka zawiesić
a mąż na posiedzeniu, na które nie poszłam
Miłego wam , Kleinehexe i Andy może się kiedyś przez to przeciąganie spotkacie, jak już się nie widzieliście