Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzień dobry.
Dostałem skierowanie z ZUS-u do ośrodka rehabilitacyjnego "Jaskółka" w Ustroniu. Z informacji w Google wynika, że to hotel "Jaskółka" i z opinii o nim też wnioskuję, że to hotel.
Mógłby mi ktoś wyjaśnić jak to jest w rzeczywistości, czy w tym hotelu są noclegi i wyżywienie, a zabiegi gdzie indziej ?
Może ktoś tam był i wie co i jak ?
Umowa z ZUS wymaga od obiektu zabiegów na miejscu, myślę że tak będzie.
Na ich stronie znalazłam informację o poszerzeniu działalności o działalność fizjoterapeutyczną i wykaz zabiegów.
W ramach ZUS nie wszystkie zabiegi są dostępne. Ponadto nie można dokupić. Ma się też ograniczony wpływ na wybór. Natomiast prelekcje i relaksację są obowiązkowe.