ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Poczytam poczytam, tylko kiedy :roll: ........ jak ciągle kogoś dopieszczam ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Tak nie może być! :roll: Przestań tylko dopieszczać innych, a wreszcie uściśnij, przytul i dopieść swoją osobną osobę. To jest rozkaz i nakaz bezwzględny, nie podlegający dyskusji :oops:
I od razu powiem dobranoc, by nie zabierać Ci czasu, który możesz poświęcić na to dopieszczanie. :)
Spokojnej nocy :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ho ho ho...... Ooooo i jeszcze rozkaz i nakaz i jeszcze bezwzględny i bezdyskusyjny :roll: . Ciekawe jak mam się "uściśnij, przytul i dopieść swoją osobną osobę" i ciekawe co masz na myśli :oops: ....... i jak szybciutko ucieka :lol: .
Dzięki i kolorowej :) . Jutro wyszkol się porządnie...... żebyś dobrze i odpowiedzialnie dowodziła ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Twoja osobna osoba to Ty sam, tam w środku i nigdzie nie ucieknie, ale często się skrywa lub stoi gdzieś na szarym końcu kolejki spraw zewnętrznie ważniejszych niż ona, a tak naprawdę, nic nie powinno być ważniejsze od niej. :roll:
A jak uścisnąć, przytulić i dopieścić tę osobę? :? Mentalnie. :D Choćby ją wreszcie zauważając, a później trzeba ją docenić, nie ocenić :evil: , i ukochać. Stań przed lustrem, albo zajrzyj wgłąb siebie i powiedz "kocham cię , jesteś wielki, dajesz radę". :serce: Nic nie stoi na przeszkodzie, by i fizycznie tak się mocno w siebie wtulić, objąć, pogłaskać. :D Zatrzymaj się w biegu i pomyśl o tym, to poczujesz, o co mi chodzi. :)
Zaraz ruszam, ale że nastąpiła zmiana w codziennych rytuałach, to moja osobna osoba jest oczywiście podekscytowana i już się od świtu wierciła, kręciła, że ją troszkę musiałam w cuglach spinać, :lol: ale i tak za wcześnie się wyszykowała, więc jest czas, by skrobnąć tu co nieco. :D
Miłego dnia, część, pa! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aaaaa, to mam tak samo samo :lol: . No widzisz, a ja zawsze myślałem o dwójce ;) ..... no może lepiej brzmi parze :P .
Może nie będę stał, ale wygodniej mi będzie na łóżku...... i kontemplował, a co pod powiekami się zjawi, to niewiadoma ;) :lol: ...... chyba, że zasnę :P :lol: .
Cześć Aniołku :D , dziękuję, miłego i ekscytującego dnia. Niech Ci radośnie mija, choć pogoda nie za bardzo dopisuje, ale Ty wiesz jak go po swojemu pozytywnie wykorzystać :) , pa :kwiat: .
Awatar użytkownika
Martinka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 06 maja 2014 12:50
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 10 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: Martinka »

Dzień dobry Dwójka :serce:
Miłego weekendu życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Martinko, dzięki i nawzajem, korzystaj przez weekend :) . U mnie nawet pogoda się ładna zrobiła, to zielenina na wypasie słonecznym :lol: . Przygotowywanie do obiadku czas zacząć .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witajcie, w przerwie obiadowej. :D
Niestety nie wiem jaka aura na dworze, bo mnie zamknęli w wieży, bez okien.
Może bym wyszła na chwilę na spacer na zewnątrz, ale w dużym mieście? Jakoś mnie to nie zachęca, ale chociaż może niebo zobaczę...
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY12345 pisze: 23 mar 2024 08:52 Aaaaa, to mam tak samo samo :lol: . No widzisz, a ja zawsze myślałem o dwójce ;) ..... no może lepiej brzmi parze :P .
Może nie będę stał, ale wygodniej mi będzie na łóżku...... i kontemplował, a co pod powiekami się zjawi, to niewiadoma ;) :lol: ...... chyba, że zasnę :P :lol: .
Cześć Aniołku :D , dziękuję, miłego i ekscytującego dnia. Niech Ci radośnie mija, choć pogoda nie za bardzo dopisuje, ale Ty wiesz jak go po swojemu pozytywnie wykorzystać :) , pa :kwiat: .
Kiedy trzeba coś we dwoje, to robi się w parze :D , ale warto czasem pobyć tylko ze sobą, by tę osobną osobę w ogóle dostrzec i z nią porozmawiać. Bardzo to lubię, ale wiem, że to może wynikać z tego, że na co dzień przebywam w tłumie...
Lecę dalej, pa. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kleinehexe pisze: 23 mar 2024 13:41 ....... bo mnie zamknęli w wieży, bez okien......
Jak to tak ? księżniczkę ? :roll: , mam rychtować rumaka i przyodziać zbroję ?....... czy wystarczy 112 ;) :lol: .
ODPOWIEDZ