Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Staff dzięki za miłe słowa. W maju w tym roku wyjeżdżam do Rymanowa Zdroju, wiec postaram się też coś uwiecznić.
W Lwimgrodzie" byłem na luty/marzec 2023 r. Oczywiście w kawiarni były potańcówki, z reszta bardzo popularne wśród kuracjuszy. którzy licznie na nie przychodzili.
Myślę, że temat po woli się wyczerpał. Tym bardziej że jest okres przed świąteczny. Pozostało mi podziękować Wszystkim którzy udzielali się w tym wątku i życzyć zdrowia i spokoju.. Pozdrawiam
Załączniki
Wesołych Świąt
IMG_20240328_133208.jpg (44.86 KiB) Przejrzano 2589 razy
Tygrys czekam na relację, ponieważ w połowie czerwca będę w tym ośrodku
Fajnego pobytu w Krynicy .
Tym czasem wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy