Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Poprzednio gdzieś b.szybko uciekłyście z Rynku Kościuszki i mogłem już tylko potem poczytać sobie relacje. A tak miałem ochotę pośpiewać właśnie w towarzystwie churków . A skończyło się na spacerku po "Lipinie" i plantach.A pośpiewałem dopiero na stadionie
Ja również życzę wszystkim Podlasianom i odwiedzającym nasz wątek,zdrowych,spokojnych Świąt Wielkiej Nocy
Piszę się na nigdzie nie uciekłyśmy.....zegarek chyba miałeś ustawiony wg czasu zimowego
Nie wymiotła
Tydzień temu miałam przyjemność spotkać się z ekipą poznaną w Połczynie,w ilości szt.5. Weekend był bardzo sympatyczny.Wracam ponownie do rzeczywistości.....to kiedy się widzimy w Żubrowisku?
Ten tydzień ,leżę cały czas w łóżku chora