Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
13659 Mój nr mi się nie śpieszy jak pisałem a ze względu jak pisałem w innym temacie to i ten wyjazd to wielka nie wiadoma .ale wasze wyjazdy widzę idą jak burza
Witam
Mam prośbę, może ktoś z Was ma nr tel do naszego funduszu Wlkp do działu sanatoryjnego, mam 2 nr które są na pieczątce ale jest bardzo długo czas oczekiwania na rozmowę (około 40 osób czeka w kolejce).
Za pomoc będę wdzięczna, pozdrawiam IE.
irenae tak jest ja dzisiaj trzy razy podchodziłam raz było 36 osób , później 38 osób. Tak jest caly czas Dziwne , ze nie zrobią więcej stanowisk Ja mam nr tez ze skierowania.
Mój dzisiejszy nr to 1906.