Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A masz nieład artystyczny ? .
Przecież mówiłem, że lepiej wślizgnąć się pod kołderkę, a nie kopać po różnych częściach ciała ....... zero erotyzmu .
Mówisz, że zimno ? to chyba nie dlatego komorę mi odwołali ? . Nocki mają być jeszcze mroźniejsze i trzeba wszystko ściągać do mieszkania .
Na głowie panuje ład artystyczny, a w głowie artystyczny nieład.
Ciemno było, a ja do tego niedowidząca jestem, to łatwo mówić, gorzej trafić.
Liczę, że nie bardzo będzie mrozić, bo nie wszystko można wnieść do domu.
A myślałem, że jest odwrotnie .
No tak , lepiej krzyczeć.... niż po zapachu dochodzić .
Ja już pownosiłem, bo później to mógłbym zapomnieć, a trochę szkoda mi mojej pracy .
Już coraz rzadziej wielu rzeczom się dziwię . Już nie o piątą klepkę tu chodzi...... chodzi o większość czy nawet o wszystkie .
Znowu pewne sprawy są niepomyślne .