Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jak ja nie lubię pisać ochów i achów.
Ale napiszę och i ach. Było wspaniale. Krótki pobyt, ale za sprawą Ali bardzo intensywny.
Dziękuję Ci Alu, oraz wszystkim Uczestnikom.
Ciechocinka w zasadzie nie znałem. Uważałem, że do niego trzeba dorosnąć i chyba to się stało. Żeby tylko NFZ zechciał mnie tam skierować.
Cieszę się, że spędziliście wspaniały czas ze sobą.
Nawet Andrzej ochy i achy napisał...
Może nadejdzie czas by w większym gronie spotkać się w Ciechu...
Wszystko przed nami
Atina....tak jak napisała Zosia i swoje zdanie o Ciechocinku dodał Andrzej i ja dorosłam do tego miejsca... i podzielam Ich wypowiedz
Brakuje mi tylko mocno ,do tych przygotowanych rabat,chociaż kwiatów nawet na małych przestrzeniach ale moje ,,oko,, zaradne i wyszukuje takie ,,detale,, jak na foto i ,,ból braku mija,,
Pozdrawiam...uściski dla Wszystkich.
Załączniki
IMG_20240417_112930.jpg (121.34 KiB) Przejrzano 585 razy
IMG_20240417_112959.jpg (60.48 KiB) Przejrzano 585 razy
IMG_20240417_112839.jpg (65.33 KiB) Przejrzano 585 razy
IMG_20240417_112809.jpg (96.27 KiB) Przejrzano 585 razy
Alka ...cieszy to co napisaliście o Ciechu
Ciechocinek od maja z naciskiem od czerwca do końca września och można oko nacieszyć przyrodą i nie tylko...
Spotkanie z NS ...fajnie by było może nie w tym roku cobyście odpoczęli od miejsca
Ja też nie mam nic przeciwko Ciechocinkowi. Ostatnio byłam w październiku i faktycznie o tej porze mimo pięknej pogody brak możliwości posiedzenia w ogródkach , cieszenia się zielenią.
Najlepiej tak jak Atina pisze od czerwca do września. Musimy coś pomyśleć o spotkaniu.