Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,do z urodzinowym dosiadam. Dyżur z wnukami trwa
W Częstochowie pochmurno zimno.
Grażynko kwietniowe dzieci są super, potwierdzasz
My za chwilę będziemy znowu tu przyjeżdżać, bo wnusia urodzona 3 mają. Oh tych imprez....
Miłego dnia, oby do wiosny
Marzenko super dzieci ,córka ,wnusia też kwietniowa
Jeszcze podobne , do babci Grażyny
Ogród też kwitnący , żarnowiec ,kalina rozkwita , magnolia przekwita ,piwonie w pąkach , wcześnie w tym roku .
Zimowe krzewy przekwitły np aflofleum koreańskie białe ,kalina bondnaska zimowa
Można by dalej wymieniać ,ważne że mam to co chciałam
Abstynent ,super spędza czas na kuracji .
Hello paczuszko .
Dzień dobry
Zimno, bo tylko 7 stopni i przypomina mi się ubiegły rok w pracy w Mrzeżynie.
O 1 kwietnia tam pracowałem i było też tak zimno, wilgotno i cieszę się, że mnie tam teraz nie ma, bo pogoda tragiczna do pracy przez 8 godzin na powietrzu i to 200 metrów od linii brzegowej Bałtyku.
Dobrego dnia
Dzień dobry po południu i po obiedzie
Muszę wyjść, ale z pewną dozą niepewności i zderzenia się z deszczem, który pada niemiłosiernie brrrr.
Mam nadzieję, że do samochodu nie zmoknę za bardzo .
Jutro wyjazd do ZUS , zobaczymy , posłuchamy
Miłej dalszej Niedzieli