Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
U mnie już 14 stopni, a będzie 19 stopni, czyli ciepło, a o deszczu to trzeba zapomnieć, bo dawno go nie było i na horyzoncie w prognozach też go nie ma.
Przysiądę się do kawy na którą zaprasza Martinka i Ysy
Miłego dnia
Hej!
Podsumowując moje zapytanie.....Z zapowiadanych wielkich huraganów i wichur wyszło tylko miejscowe kropidło.Nie ma to jak łącza ogólnopolskie... Dzięki kochani Trapią mnie rożne przemyślenia filozoficzne...
Z najnowszych wiadomości: Hurrra...kropi deszczyk.
Pozdrowionka wszystkim.
Duśka Podglądaczka..
Fruuu...
Ps...W kwestii pomidorów..Sadzę pomidory w wiadrach.Super rosną...Łatwe przenoszenie i podlewanie tylko co drugi dzień.Moje już wysadzone do "gruntu od 2-uch tygodni.Ogrodnikow i Zośkę przyjmują w piwnicy.
Marzenko odpowiem ci tylko, ż Busko to nie moja bajka. Tu specjalistką jest Felice najbardziej kompetentna osoba na tym forum szczególnie co do pobytów sanatoryjnych w Busku.
Zbyszku, ponoć tak ale cisza Rozmawiałam z Atiną i też cisza...
cóż takie życie, zaryzykowałam,....zobaczymy
I tak późno, bo miało być7 m=c to liczyłam na sierpień/wrzesień, atu znowu jesień
Dzień dobry
U mnie już 18 stopni, a to nawet więcej niż pokazują na telefonie prognozy i zapowiadają przelotne opady.
Marzenko ja planuję wyjazd na wrzesień do Świnoujścia ze zwrotów, a dla ciebie koniec września w Busku też może być jeszcze atrakcyjnie.
Zapraszam na kawę, bo już po 8 godzinie.
Miłej soboty