ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

A kto ją tam wie, może to czarny kot wiedźmiński, tylko mami psią fizjonomią. ;) :P
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY12345 pisze: 12 maja 2024 22:37 Senność, widzę senność ;) :lol: . Jutro musimy wcześniej wstać, spokojnej i kolorowej :) .
Nie zauważyłam tego posta. :shock:
Dobranoc, niech Ci się przyśni świat nie tylko samych kobiet. ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

A dlaczego przypuszczasz, że tylko śni mi się świat kobiet ? ;) :lol: ...... na 99,99 %, a może i więcej nic nie pamiętam :P .
Cześć Aniołku :D , i Ty nie poznałaś się na zwierzaczku ? czyżby kobieca i nie tylko, intuicja Cię zawiodła ? :roll: ..... nie mów, że Ci w worku sprzedali :lol: .
Ładny dzionek się zapowiada i Tobie życzę pięknego rozpoczęcia tygodnia i spokojnego :) :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

"Senność widzę senność" to skojarzenie do "Ciemność, widzę ciemność" z Seksmisji, a tam same kobiety :P , stąd życzenie, byś nie trafił do tego świata we śnie, bo to niebezpieczne. :lol:

Przyjaciół się nie kupuje. :oops: Los postawił na mojej drodze tę psinę, a zarzekałam się, że już nie biorę więcej, bo za bardzo przeżywam odejście na drugą stronę tęczy. :cry: Chichot losu i nauczka: nigdy nie mów nigdy. :)
Niestety, przede wszystkim za wcześnie została odebrana matce i nie przeszła socjalizacji, o czym nie wiedziałam początkowo, bo przechodziła z domu do domu, co też miało negatywny wpływ na jej zachowanie. :roll:
Witam późną porą, bo dłużej w pracy, :shock: ale takie intensywne dni też są dobre, gdy wszystko uda się pomyślnie, więc ma się to poczucie spełnienia i jest za co być wdzięcznym. :D
To teraz miłego i spokojnego wieczoru życzę. :kwiat: :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No tak, to prawie wszystko tłumaczy :oops: . Wielu ludzi uważa za zabawkę, a później zwierzę cierpi. Dobrze, że jej się już ułożyło i pewnie na swój sposób się odwdzięcza....... opiekując się Tobą ;) .
Podobno jaki poniedziałek, taki cały tydzień :lol: , ale jak Ci się ułożył po Twojej myśli, to tylko się cieszyć :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Lepiej nie mogła trafić. :P Nawet jednym z argumentów za kupnem domu, były potrzeby psa, bo należy do tych, które się do bloków nie nadają. :roll:
Nie będzie ten tydzień taki zły, jutro nie jadę do pracy. 8-)
Ale przyznam, że mnie po posiłku odcięło, zwłaszcza, że nie śpię od piątej rano, gdyż ponieważ wczoraj zapomniałam nastawić budzik :o :lol: i obudziłam się gwałtownie, przed czasem z myślą, że tego nie zrobiłam i która jest godzina! :shock: Teraz ożyłam. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Większość zwierząt się nie nadaje....... prócz faraonek i karaluchów :P :lol: .
Tylko za bardzo się odcinaj :oops: ....... bo w nocy nie będziesz spała. A w komórce nie możesz zamówić budzenia ;) :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Eee, znalazłoby się jeszcze parę domowych kanapowców. :D
Kiedy właśnie w komórce zapomniałam zamówić. :lol:
Nie będzie problemu, chwilę poczytam i mi się oko przymknie. Jak się człowiek solidnie narobi, to i ze spaniem nie ma problemu. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No nie wiem, nie wiem....... czasami mam inne wrażenie :oops: . Jak na razie pewne rzeczy się uspokoiły, ale za to inne wręcz odwrotnie :roll: .
No to będziesz spała snem sprawiedliwego ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Z wrażeniem nie będę dyskutować. :oops: :P

To jak zwykle w życiu, gdy już jedno uda się ogarnąć, to kolejne wyłazi, co byśmy się zbytnio nie zmęczyli spokojem. :roll:

Tak może być. 8-)
ODPOWIEDZ