Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dobrze by było gdybyś podał do jakiego ośrodka jedziesz bo wujek Google pokazuje pod tym adresem grill przy Instytucie nad Parkiem. Wnioskuję, że to będzie ten ośrodek. Dobre miejsce chociaż znam go tylko z tańców bo ja byłem troszkę wyżej w Biawenie. Kościólek obok i dalej w prawo przez park najkrótsza droga do 2 sklepów i poczty. Naprzeciwko ośrodka jest przystanek autobusowy ale dojazd do Wysowej pod psem. najlepiej jechać własnym autkiem. Na miejscu parking ale płatny. Jest jeszcze drugi kościół przy głównej drodze na początku Wysowej a na końcu cerkiew. Wiozłem po turnusie jedną panią do Stalowej i bardzo sobie chwaliła pobyt ale każdy ma inne oczekiwania i gust. Na temat pokoi i możliwości zakwaterowania to najlepiej zadzwoń do nich bo takie informacje mogą się zmieniać Powodzenia.