Wysowa Zdrój 95

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Wysowa Zdrój 95

Post autor: woytek »

Poszukuję opinie i wszystkich możliwych info na temat Wysowa Zdrój 95.

Mam termin 26.07. 24r.

Nie wiem czego tam się spodziewać.
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 3 razy

Re: Wysowa Zdrój 95

Post autor: irenae »

Witam
Jeśli mogę Ci pomóc to jest 6 str opinie o Wysowej Z.
Na górze wpisz :Wysowa Zdrój opinie i powinny Ci się ukazać.
Pozdrawiam IE
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

dzięki, Irenae, liczę że ktoś jakąś ścieżynkę opisze, zabiegi ,gdzie do sklepu, czy są pokoje jedynki, studia....
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Dobrze by było gdybyś podał do jakiego ośrodka jedziesz bo wujek Google pokazuje pod tym adresem grill przy Instytucie nad Parkiem. Wnioskuję, że to będzie ten ośrodek. Dobre miejsce chociaż znam go tylko z tańców bo ja byłem troszkę wyżej w Biawenie. Kościólek obok i dalej w prawo przez park najkrótsza droga do 2 sklepów i poczty. Naprzeciwko ośrodka jest przystanek autobusowy ale dojazd do Wysowej pod psem. najlepiej jechać własnym autkiem. Na miejscu parking ale płatny. Jest jeszcze drugi kościół przy głównej drodze na początku Wysowej a na końcu cerkiew. Wiozłem po turnusie jedną panią do Stalowej i bardzo sobie chwaliła pobyt ale każdy ma inne oczekiwania i gust. Na temat pokoi i możliwości zakwaterowania to najlepiej zadzwoń do nich bo takie informacje mogą się zmieniać Powodzenia.
ODPOWIEDZ