Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Grażynko dziękuję za słowa otuchy, bo
od 8 rano mam tan być
Deszcz , może nie gdyż pranie na balkonie
Może będzie burza w godzinach popołudniowych jutro ale teraz nie.
Miłego wieczoru i Dobranoc
Dzień dobry.
Wczoraj pokropiło, śladu po deszczu , nie ma
Oczekuję za super informacjami
Truskawki ,jagody kamczackie do zrywania
Po weekendzie ,rodzinnym nic nie wypoczęłam
Nic nowego się nie dzieje ,szara codzienność
Miłego popołudnia wieczoru ,pozdrawiam.
Deszczu nie było, szaleństwo na głowie - trwała na grubych walkach
Rehabilitacja, zadowolenie z uczestnictwa, jutro powtórka aż do 31.05
potem wyjazd na komisję ZUS
Szok będzie w pracy lub
Ale nie, jest ok.
Pozdrawiam i Dobranoc Pogaduszki
Witam,
to może być dobre, skręt, a właściwie nie , tylko uniesienie włosa .
Raz w życiu zrobiłam trwałą i chyba więcej nie chcę .
Wczoraj u mnie trochę pogrzmiało i deszcz popadał, za dużo go nie było ale dobre i to .
ale to co widziałam w TV , oooo to nie fajnie ....
Udało mi się w końcu zarejestrować do okulisty na kontrolę po laserowym rozbiciu wtórnej zaćmy...
Niestety dopiero 18 czerwca i zamiast do 6 tygodni będzie 11 tygodni - cóż siła wyższa...
U mnie wczoraj lekko pokropiło a burzę na dzisiaj zapowiadają w południowej części Górnego Śląska...
Zobaczymy bo zrobiło się dość pochmurno...