To trzeba dopomóc szczęściu i na IKP napisać czego oczekujesz, najlepiej dać kilka propozycji np. Polańczyk, Szczawnica dorzucił bym Muszynę, zazwyczaj NFZ przychyla się do podanych propozycjiCiekawe czy NFZ będzie dla mnie łaskawy... Marzy mi się Szczawnica, Polańczyk... cokolwiek na południu. No ale cóż ... zobaczymy co los da
Kolejka NFZ ZACHODNIOPOMORSKIE -Reumatologia
- Mark52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2022 14:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 10 razy
Re: Kolejka NFZ ZACHODNIOPOMORSKIE -Reumatologia
W tym tygodniu spodziewam się oceny balneologa, aż boję się psuć im plan
-
Gość
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Wyspiarko pisz, informuj co się wydarzy. Obyś dostała co chcesz pozdrawiam
Bogutka
-
Gość
No i się przeliczyłem
Ale wszystkim oczekującym życzę by ich to nie spotkało
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
Wyspiarko ! samych dobrych wiadomości
Pozdrawiam
Bunia
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
Czekamy na konkretną propozycję/ skierowania, jeszcze nie wiemy gdzie i kiedy , może listopad
Pozdrawiam Bunia
Marzył mi się wyjazd że zwrotów na przełomie maja i czerwca. No ale wciąż czekam na ocenę lekarza balneologa, więc w sumie nie wiem czy w ogóle gdziekolwiek pojadę. Ten mój wymarzony termin maj/czerwiec) przestał już chyba być możliwy. Jutro już 23 maja
Wydaje mi się, ze tuż po rozpatrzeniu mojego wniosku (oby pozytywnym) otrzymam termin oraz miejsce leczenia (i nie dam rady wydzwonić zwrotu w górach). Boję się, że znowu przypadnie mi w udziale Połczyn albo Ciechocinek
Od momentu złożenia wniosku minęło dzisiaj 117 dni... Uczą mnie cierpliwości...
Wiem, z każdym dniem jestem bliżej... Miałam jednak nadzieję, że uda mi się skorzystać ze zwrotów i chociaz termin dopasuję do pracy, urlopów koleżanek itp tak, by nikomu nie robić kłopotu...
Niestety i tak nic nie poradzę, nie mam na to wpływu... Czekam dalej
PS. Dziękuję za slowa wsparcia ❤
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Wyspiarko, trzymam kciuki aby Ci się wszystko ułożyło.
No Połczyn Zdrój .... też bym nie chciała.
Bogutka
Kiedyś też poprosiłam o przesunięcie terminu. Miałam Szxzawnicę w sierpniu, do wyjazdu były jeszcze dwa miesiące. Napisałam, że nie mogę wziąć urlopu, poprosiłam o przesunięcie na mniej urokliwy miesiąc np. listopad. Oczywiście wyrzucili mnie z kolejki jakoś powód podali rezygnację. A przecież na bank moje miejsce się nie zmarnowało. Czasem wystarczy odrobina dobrej woli.. ale widać nie każdy ma ludzkie odruchy. Niektórzy sztywno trzymają się przepisów (pewnie mają jakieś swoje wytyczne).
Zobaczymy jak będzie teraz. Na wyjazd z laptopem i pracę popołudniami trochę się już nastawiłam. Najbardziej boję się terminu...żeby nie musieć rezygnować (bo urlopu koleżankom nie zepsuje).
Połczyn akurat mi się nie podoba. Tzn z zabiegów byłam bardzo zadowolona (szczególnie z borowinki), ale ja dużo chodzę a tam nie miałam się gdzie rozpędzić. W Ciechocinku byłam już 2 razy, już każdą alejkę parkową znam
No nic... czekam dalej...118 dni minęło