Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak dostanę w wersji papierowej to dam znać.
Chociaż nie będę dzwonić i pytać.
Dostalam na ikp i sprawdzam sobie w przegladarce.
Numerki spadają...
Gdy dostałam miałam nr.38070.
Dziś sprawdzałam jest już 15409.
Pozdrawiam
Marta566 pisze: 13 maja 2024 17:21
Dziękuję Celinko i Marku. No to już coś wiem . Celinko jak dostaniesz to daj znać proszę
Pitt53 a nie chcesz sobie skorzystać ze zwrotów. Można jechać szybciej i tam gdzie się chce a nie tam gdzie przydzielą. Jakby coś to chętnie podam numery telefonów, na zwroty do naszego oddziału . Pozdrawiam
Hej
Jedziemy prawie na tym samym wózku ,z tym że ja już mam 10000 .A czas oczekiwanie jak składałem wniosek był 11 mc i wypadało by mi na listopad. Może się coś zmieni i będzie wrzesień .Ze względu na plany urlopowe nie mogę prędzej dzwonić zwroty jak dopiero po 5.08.
pitt53 pisze: 17 maja 2024 16:47
15 marca - 25197, dzisiaj 17 maja - 6903. Nie źle idzie i myślę, że najpóźniej za miesiąc dostanę skierowanie. Tylko dokąd?
No, to pojechali! Dzisiaj - 4946. Zgodnie z przewidywaniami. Myślę, że zostało najwyżej trzy tygodnie. Szkoda.