Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
otrzymałam przydział do Sanatorium Zimowit w Dusznikach Zdrój ( 02.10 - 23.10.24)i chciałabym poznać oinie kuracjuszy, którzy już tam byli.
Czy ktoś z Państwa korzystał z dojazdu na miejsce tym busem , który znalazłam w ofercie. Z góry dziękuj za informacje
Ostatnio zmieniony 27 maja 2024 17:12 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:wydzielono w nowy temat
Byłem tam w 2020 roku, czyli w samym środku paniki covidowej, ale ogólnie miejscowość jak i ośrodek są godne polecenia. Mały, kameralny budynek więc można tam naprawdę odpocząć, zabiegi również OK, blisko parku, miasteczka wiec wszystko co potrzebne kuracjuszowi jest pod ręką