Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No własnie,chyba wezmę się za ksiazki A.Munro..
Niedawno chyba wszystkie,oprócz tej najnowszej,książki Szwai przeczytałam,z wielka przyjemnością.Polecam na zimowe i nie tylko,wieczory.
A mnie dziś pochłonął Guillaume Musso ...a dokładnie Telefon od anioła ..super powieść .Ona paryska kwiaciarka ,on słynny szef kuchni ..połączył ich incydent na lotnisku ...przez przypadek zamieniają telefony komórkowe..polecam
Czytałam jego "Papierową dziewczynę". "Potem", "Ponieważ cię kocham" i "Będziesz tam". Wszystkie czytało się fajnie,a na "Telefon od anioła" mam w bibliotece rezerwację.Dzięki za recenzję,tym bardziej sięgnę.
Dziś sięgnęłam po drugą jego powieść "Wrócę po Ciebie "zapowiada się fajnie i ten cytat " Nikt Ci nie da ...trzeba brać samemu "...no i jak tu nie mówić że książka nie ma na nas wpływu ..tylko jest pytanie czy my jesteśmy wpływowi
A ja od kilku dni "studiuję"bardzo poważne pozycje z rynku księgarskiego....są to m.in. książeczki kąpielowe ( a co ) "Małpiszonek Kręciogonek", "Kaczusia Milusia", "Psinka Przytulinka" albo "Słonik Bombonik". Mówię Wam.....rewelacja
Słoneczko ale przychodzi taki czas że znów się wraca do tych pozycji Biedroneczka przerabia kąpielowe ja ich będę czytała za miesiąc i tak myślę że te pozycje księgarskie będę brała od Biedronki
nie wątpię ...przypomniał mi się mój syn gdy mu czytałam i chciałam skrócić jakiś tekst a on z zamkniętymi powiekami mówił ...mamuś pomyliłaś się to nie tak a teraz poczytałam i hop na kompika