Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Bardzo jestem ciekaw jak ta przerwa w startach i zmiana trenera wpłyną na dalszą karierę naszej mistrzyni.
Niezwykłe miło było widzieć ją na szczycie rankingu. Życzę żeby jeszcze wróciła na to miejsce i to jak najszybciej.
Tym bardziej, że jakoś nie darzę sympatią osoby, która na chwilę (mam nadzieję) zajęła fotel liderki...
No cóż...
Nie da się być non stop na szczycie, ale jak dla mnie tytuł tematu pozostaje w mocy.
Wrócisz i jeszcze nie raz i nie dwa dasz nam kibicom powód do radości.
A tymczasem spróbuj obronić tytuł sprzed roku. To wciąż możliwe!
Jazda!