Szalona Paczka
- alutka 114
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2018 19:01
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Szalona Paczka
Ja właśnie zrobiłam sobie przerwę na popołudniową kawę
, mnie nie było tylko 4 dni , tak wszystko urosło, zwłaszcza chwasty, ale na szczęście burza nie zniszczyła warzyw. Od rana dziś obrywam wilki, podwiązuję pomidory i wyrywam chwasty, jeszcze została mi jedna grządka, mam nadzieję że skończę dziś
teraz odpoczywam i słucham ptasiej muzyki 
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Hej
Jestem już w domku, świetne jedzenie we Sfinksie
i jak to dzisiaj - drogie
4 osoby spory wydatek, ale z panią dup... się nie dyskutuje,
Ochłonęłam, jeżeli nie mogę się leczyć na kręgosłup i kolano to trzeba się zastanowić
Na razie odpoczywam i składam wniosek do NFZ bo może w ZUS już przegięli z wydatkami
Nic na siłę
Miłego wieczoru
Jestem już w domku, świetne jedzenie we Sfinksie
4 osoby spory wydatek, ale z panią dup... się nie dyskutuje,
Ochłonęłam, jeżeli nie mogę się leczyć na kręgosłup i kolano to trzeba się zastanowić
Na razie odpoczywam i składam wniosek do NFZ bo może w ZUS już przegięli z wydatkami
Nic na siłę
Miłego wieczoru
Jesteśmy z Tobą.
Ja oczekuję na skierowanie z terminem( pewnie wrzesień)- ZUS Lublin/ Radzyń Podlaski.
Ja oczekuję na skierowanie z terminem( pewnie wrzesień)- ZUS Lublin/ Radzyń Podlaski.
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Powodzenia P-siak
Przede mną wyszła z tego pokoju Kobieta, utykając odrobinę na nogę, z bardzo niewesołą miną i od razu poszła do bidonu stojącego w korytarzu, żeby napić się chociaż łyk wody
.Dziwne rzeczy się dzieją, ta komisja też chyba nie zadziałała dobrze w jej sprawie. ![]()
Przede mną wyszła z tego pokoju Kobieta, utykając odrobinę na nogę, z bardzo niewesołą miną i od razu poszła do bidonu stojącego w korytarzu, żeby napić się chociaż łyk wody