Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dostałam przydział do Susmed w Dąbkach w terminie 18 lipiec 2024 r. czy jedzie ktoś może w tym terminie do Susmed w Dąbkach ????
Proszę też o opinie na temat sanatorium np. czy jest na miejscu parking, czy jest szansa na pokój jednoosobowy w ostateczności dwuosobowy, czy opłaca się np. pojechać dzień wcześniej aby otrzymać pokój jedno lub dwuosobowy
Ostatnio zmieniony 06 cze 2024 12:41 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Próbowałam się dodzwonić do santatorium w celu uzyskania informacji ale nikt tam nie odbiera wiadomości, czy wie ktos jazna sie skontaktować z recepcją ?????
Dziękuje za nr telefonów spróbuję w poniedziełek sie dodzwonić, a Ty jedziesz kiedy do Dąbek, w tym samym terminie ????
Czegoś się dowiedziałaś jak się dodzwoniłaś ??????
Witaj.Mój turnus się zaczyna od 20 lipca.Dzwoniłam i wiem że wcześniej nie można przyjechać i przyjmą walizkę od kuriera bo głównie o to mi chodziło.Zresztą na ich stronie jest napisane że trzeba wcześniej potwierdzić swój przyjazd także też będę dzwonić.