Stróże od 30 czerwca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jolamala
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2020 09:50
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Stróże od 30 czerwca

Post autor: Jolamala »

Zara
Jedziesz pociagiem czy samochodem?
A jedzie ktoś jeszcze? Taka cisza jakby nikt nie jechał
aserty69
Na forum od: 09 cze 2024 10:20

Post autor: aserty69 »

Hejka, ja też jadę do Stróży od 30.06. Jadę z Radomia samochodem, może ktoś chce się zabrać?🙂
Jadę drugi raz , byłam już 4 lata temu i byłam bardzo zadowolona. Super zabiegi, codziennie gimnastyka w basenie, bardzo dobre jedzonko. Same Stróże może nie powalające turystycznie, jeżeli ktoś się nastawia na rozrywkę nie na rehabilitację to może być trochę zawiedziony. Ale blisko jest do Krynicy gdzie na brak rozrywki narzekać nie można.😉
Jolamala
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Odpisalam na priv
Michi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2024 06:36
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Michi »

A co ty opowiadasz. A Ciężkowice. Rzut beretem. A tam park zdrojowy. Skamieniałe miasto. A w drugą stronę Grybów. Zamek stara baśń. A na miejscu bar Rocco. Róża. Chyba byłaś w innych Stróżach
aserty69

W tych samych 🤷 mnie Stróże jak najbardziej odpowiadają, dlatego jak napisałam wcześniej jadę po raz drugi 😉 Oczywiście że w niedalekiej odległości są atrakcje, ale chyba kurortem Stróży nie można nazwać... Zresztą nie sprzeczam się, każdy odbiera miejsce po swojemu. A też jedziesz ponownie?
aserty69

Jolamala nie wiem jak odpisać na priv 🤦 Jeszcze nie wiem o której ruszam, ale chętnie jeśli masz ochotę Cię zabiorę bo w towarzystwie zawsze raźniej 🙂 a co do szczegółów na pewno się dogadamy.
Michi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2024 06:36
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Michi »

Tak. Jadę ponownie. Byłem rok temu. A teraz w okresie wakacyjnym. Tam się nie da nudzić. Ale to zależy od ekipy.
Awatar użytkownika
Mark52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2022 14:24
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Mark52 »

aserty69 pisze: 09 cze 2024 21:04 Jolamala nie wiem jak odpisać na priv 🤦 Jeszcze nie wiem o której ruszam, ale chętnie jeśli masz ochotę Cię zabiorę bo w towarzystwie zawsze raźniej 🙂 a co do szczegółów na pewno się dogadamy.
Masz za mało postów by odpisać na priw. napisz jeszcze dwa i będzie ok :)
Jolamala
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam i cisza. Za tydzień wyjazd a tu nikt się nie odzywa.
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 17:43
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: alapa »

Dzień dobry :) Krótkie pytanie do obecnych kuracjuszy-jak oceniacie pobyt w ośrodku? Zabiegi, warunki lokalowe oraz okolica…Z góry serdecznie dziękuję :kwiat: . Wybieram się od 19.08 ZUS lubelski. Pozdrawiam wakacyjnie
ODPOWIEDZ