Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Pokoje w miarę ok.
W łazience nie działa suszarka.
Jedzenie - brak owoców. Warzywa skromne ilości. brak żółtego sera.
I codziennie ten pasztet! rzygać się nim chce.
Śmieszne ilości np bułek czy innych dodatków(w niedziele jakieś ciastka były) - wystawione na blacie przy kasie - nie starczy do każdego - a niektórzy biorą po kilka sztuk co by mieli jeszcze do pokoju- jak zwierzęta
Tv płatne
Obsługa miła.
Tragedii nie ma ale jakoś super też nie jest
ja mam
Pole magnetyczne
Laser
Prądy Tens
Utlradzwieki
Kinezoterapia
Basen
oprócz tego są
Krioterapia, masaż suchy, podwodny, lampa sollux, jonoforeza, , elektrostymulacja
Nic ,co zrobić ?korzystać i samemu się nastawić żeby wyjazd nie był w głowie stracony. W Krynicy jak byłem i nie było chleba razowego który uwielbiam to po prostu co dugi dzień kupowałem jakiś fajny bochenek swój i nosiłem po kilka kromek ze sobą na stołówkę . Dodatkowy plus że do obiadu nie podawali kompletnie pieczywa więc dopychałem się swoim chlebkiem tak ze przy nim, pozdrawiam ,korzystaj z tego co jest .
Pieczywo nie jest zdrowe, chyba że na zakwasie, a szczególnie pszeniczne modyfikowane. Powoduje glikację białek czyli szybsze starzenie, zmarszczki, zaćma, demencja, alzheimer, utrata słuchu może upośledzać pracę serca, zaklejać kosmki jelitowe, przestają się odradzać komórki nerwowe itd.
A tak zapytam nieśmiało, ta elektrostymulacja to co stymuluje, a może to zamiennik viagry?
Tamaryszek pisze: 10 cze 2024 17:47
Pieczywo nie jest zdrowe, chyba że na zakwasie, a szczególnie pszeniczne modyfikowane. Powoduje glikację białek czyli szybsze starzenie, zmarszczki, zaćma, demencja, alzheimer, utrata słuchu może upośledzać pracę serca, zaklejać kosmki jelitowe, przestają się odradzać komórki nerwowe itd.
A tak zapytam nieśmiało, ta elektrostymulacja to co stymuluje, a może to zamiennik viagry?