Gołdap 18.05.24 ktoś jedzie

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2017 16:44
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Re: Gołdap 18.05.24 ktoś jedzie

Post autor: Chamader »

wracam jeszcze.......
W tedy , w okresie zimowym nie szukaliśmy plaży......
Ale , przypomina mi się , że może..... Tam blisko jeziora jest prywatny ośrodek wypocz. '' Cichy Zakątek '' albo Lesny Zakątek '' z pokojami do wynajęcia , z restauracją i tam może być przy jeziorze piaszczysty teren, jakaś namiastka plaży ( bo wąska)...... Dalej jest ośrodek wypo. z domkami
do wynajęcia....

Jeszcze ważna sprawa..... Powinnaś iść do swojego operatora komórkowego telef. i wyłączyć 'raming /reming ( nie wiem jak się pisze )....
Bo wszystkie rozmowy/połączenia przechwytują ruskie i białoruskie linnie i naliczają rachunek do zapłacenia za każde połączenie ...
To tylko mała podpowiedz dla tych którzy tam odpoczywają..... :lol:
Z pozdrowieniem................................... :ugeek:
[BasiaZ]
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2023 22:39

Gołdap 05.06.2024

Post autor: [BasiaZ] »

<<CHAMADER >>bardzo dziękuję Ci za wyczerpujące odpowiedzi, jade tam pierwszy raz a w każdym Sanatorium jest inaczej. A co do internetu to tylko w ośrodku zasięgu nie ma czy w całej okolicy?
[BasiaZ]
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję bardzo
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: irenae »

Co z tą Gołdapią, połowę kuracjuszy z forum wyjeżdża albo już było w tym miejscu.
Też miałam tam jechać z ZUS w 2019r. Zrobiłam odwołanie i dostałam wtedy Krynicę Morską.
Życzę Wam dobrego towarzystwa i udanej rehabilitacji.
Pozdrawiam IE.
[BasiaZ]
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

No ja tu nie widzę żeby inne osoby jeszcze jechały do tego końca świata niż tylko ja i tam z jedna osoba tylko. Pisałaś odwołanie ale musiałaś mieć poważne uzasadnienie dlaczego tam nie chciałaś jechać, no ja nie stety nie miałam pomysłu jak to zrobić i ubolewam teraz i nic nie pozostało mi tylko pakować się i jechać a tam zero zasięgu telefonni. No koniec świata :?: :|
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: irenae »

Rzeczywiśćie to koniec świata ,powód miałam, byłam krótko po szpitalu i nie czułam się na siłach jechać z 3 przesiadkami, miałam zaświadczenie od lekarza i ZUS uwzględnił mój wniosek. Dostałam wtedy Krynicę Morską.
Pozdrawiam ponownie IE
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[BasiaZ] pisze: 01 cze 2024 12:47 No ja tu nie widzę żeby inne osoby jeszcze jechały do tego końca świata niż tylko ja i tam z jedna osoba tylko. Pisałaś odwołanie ale musiałaś mieć poważne uzasadnienie dlaczego tam nie chciałaś jechać, no ja nie stety nie miałam pomysłu jak to zrobić i ubolewam teraz i nic nie pozostało mi tylko pakować się i jechać a tam zero zasięgu telefonni. No koniec świata :?: :|
Nie martw się Basia nie będziesz sama.... Jest to duży ośrodek , na ok. 250-300 osób. Oprócz głównego budynku , są jeszcze dwa mniejsze.....
I na pewno nie będziesz się nudzić..... :lol: Zusowcy mają więcej zajęć jak jak ludzie z NFZu.....
Ale pamiętaj opisuj swoje spostrzeżenia z każdej chwili (te dobre i złe ) i uwagi ....nawet w tym temacie . To będzie ciąg '' Witala '' w Gołdapi..
Zyczę przyjemnego pobytu i dobrych zabiegów......... Udanego wypoczynku...... :kwiat:
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[BasiaZ] pisze: 01 cze 2024 12:47 No koniec świata :?: :|
Nie .... to jeszcze nie koniec......
Może znajdziesz czas i wolną przestrzeń w eterze.....to napisz parę słów.....
Jak tam się odnajdujesz....? Czy już się rozpoznajesz gabinety....bo jest tam trochę zagmatwanie...... :!:
Czekamy na Twoją relację........
Awatar użytkownika
Asik_
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2022 09:55
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: Asik_ »

[BasiaZ] pisze: 01 cze 2024 12:47 No ja tu nie widzę żeby inne osoby jeszcze jechały do tego końca świata niż tylko ja i tam z jedna osoba tylko. :|
BasiuZ,moja siostra była tam w sierpniu ubiegłego roku,była zadowolona-spokój,ładne tereny i najczystsze powietrze w Polsce :D
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

....... podnoszę ten temat......, bo <<Ania>> szuka nowych wiadomości.......
ODPOWIEDZ