Rozrywka cd
Jako ,że mam zaplanowane zabiegi 7,00 kolejny 7,50 i ostatni 12,30 to na forum pojawiam się w tzw czasie po za zabiegami.
Ale do tematu dnia dzisiejszego
Tzw Rozrywka i tańce
Mój Forumowy Guru Zbyszek Max
zadaje mi pytanie
Gdzie co z kim
Nie ukrywam ,że vis a vis moich okien mam Łazienki 2 z graną Muzyką mechaniczną z płyt od godziny 14,00
Nie ukrywam ,że udałem się
Zbyszek zasugerował że tam pojawia się Dużo Osób w Kolejowego - bo Najbliżej
Fakt sobota-niedziela
Ludzi Full - szpilki nie można wcisnąć -Muzyka lata 80-90
Kolejny Słany lokal
ZDROJOWA
Sobota ludziska tańczyli prawie pod Grzybkiem oraz na Alej Gwiazd
Podobnie w Niedzielę
Od poniedziałku Lokal zamknięty wczoraj środa około 19,00 były 3-4 pary -ale Barek był zamknięty
tzn Była Kawiarnia ,ale ten bufet na tarasie był zamknięty Może brak było studentów do obsługi
Codziennie grane są Live za Grzybkiem
Nie ukrywam że pogoda troszkę kolidowała może te 16 st C niezbyt zachęcało do tańców na świeżym powietrzu
Zbyszek
Mocno naciskał i sugerował 2 lokale
Pod Tężniami -No fakt kawiarnia spoko no ale 2 wejścia i średni czas to spożycie szklanki wody -Niestety albo to jeszcze nie ten czas lub może dni nie te
Wojskowy- 2 opcje dotarcia samochód i kłopot z parkowaniem -fakt jest parking wewnętrzny ale Pan Parkingowy twierdzi ,że BRAK MIEJSC dla ..Tańcorów i zasugerował parkowanie na ulicy bo po 19 Parkingi bezpłatne

Ładna Kawiarnia
Ludków jak na 2 wejścia dużo ,ale na zasadzie Gapiostwa weryfikacji KTO JEST -Tańczyły może ze 3 pary obłożenie około 40% stolików a jest ich kilka
Może PIĄTEK-SOBOTA
Bo Niedziela to 1 Mecz na Euro z Holandią
No są jeszcze 2 lokale tutaj nawet Pan Rikszarz który zaserwował mi przegląd sam stwierdził ,że te lokale "Du.. Nie urywają " Mowa tutaj o 2 lokalach w Centrum w pobliżu dawnego dworca PKP
Nie ukrywam że może Brak obecnie w Ciechocinku Lokalu gdzie jest Podany Plan grania i gdzie ściagają ludzie.
Praktycznie jest to logistycznie do rozwiązania.
Wystarczy ,że dany lokal da Reklamę ,że Ktoś Organizuje -Podstawi pod Obiekt sanatoryjny Meleksy i podwiezie potencjalnych Gości za minimalną opłatą -Przywiezie i odwiezie o ustalonej godzinie
Niejednokrotnie może odległości mogą zniechęcać
Fakt są to odległości średnio od Kolejowego do Pod Tężniami około 1,5 do Wojskowego max 2 km
Odległość pomiedzy Tężniami a Wojskowym około 1,2
Dzięki owym meleksom Kilka Osób było by zadowolonych
Ale lokale by się zapewne zapełniły
Zresztą to słychać podczas rozmów
Najważniejsze zorganizowanie Grupy
Grupy która napędzi Top w danym lokalu
A co do Zdrojowej
Pewien Pan Wyraźnie stwierdził że Obecnej spółce niezbyt ZALEŻY na tym aby tak jak miało to miejsce lata temu
Ludzie bawili się
Wszak Zarabia się na Konsumcji
A tutaj w poniedziałek czerwcowy Kawiarnia w ścisłym Centrum Ciechocinka była zamknięta
ok koniec narzekania
Pozwolę sobie na cd