Witam przy kawie
Marzenko , a czemu zejście problematyczne ? Geovita ma własne zejście - tak ?
Martinko , ale w miejscowościach górskich , często nie trzeba chodzić nigdzie pod górkę

, jest wiele takich ośrodków .... chociażby Sylwia , Julia i Adria w Szczawnicy , wszystko na miejscu , teren równiutki , po drugiej stronie ulicy ... alejka spacerowa nad Grajcarkiem , sklepy , kawiarenki , wszędzie po równym

... czy chociażby ten znienawidzony przez Ciebie Iwonicz .... są ośrodki położone bliziutko Placu Ditla , teraz zimą remontowali jeden z nich , o ile dobrze pamiętam - Pod Jodłą ... pijalnia tuż obok , tężnie , ławeczki , sklepiki , wszędzie po równym .

oczywiście ośrodki przy ul. Jana Rąba , to już inna rozmowa

są jeszcze inne tego typu miejscowości , chociażby Rymanów ..... na pewno nie Ustroń i nie Lądek Zdrój , bo tam wszędzie pod górkę

.... są też inne miejscowości , chociażby ten Horyniec , tam równiutko .... być może niepotrzebnie się uprzedziłaś , bo już byłabyś po rehabilitacji .
Wspominałaś , że na wypisie z rehabilitacji ZUS , lekarz wpisał Ci brak poprawy . Mojej znajomej też tak wpisał .... na końcowej wizycie cały czas narzekała , że szkoda było przyjeżdżać , że nic jej zabiegi nie pomogły . No to tak wpisał

, kilka razy się jeszcze starała o rehabilitację , odmawiano jej , właśnie przez ten wpis ..... potem jej przyznano , ale już inaczej mówiła na końcowej wizycie
Szczerze Ci życzę , abyś teraz dostała nad morze .... tylko , że od Ciebie znowu dojazd może być męczący .
Każdy z nas lubi coś innego , dla mnie też , kolejność ulubionych miejsc , jak u Zbyszka .... Świnoujście , Kołobrzeg .... ale ze zwrotu będę chciała pojechać gdzieś , gdzie jeszcze nie byłam .... Krynica , Ciechocinek , Inowrocław , Ustka , Polańczyk lub jeszcze coś innego
Pogodnego dnia Wszystkim życzę .
.....
Pani pyta Jasia w szkole:
- Ile jest pięć plus pięć ?
Jasio przebiera rękami w kieszeniach i mówi:
- Jedenaście !
- Jasiu Ile jest stron świata ?
- Cztery ..
- Wymień je .
- Pierwsza, druga, trzecia, czwarta .