Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zbigniewie Iwonicz. żadne coś tam ciekawego
Excelsior zaliczyłam i te 159 schodków do centrum miasteczka i Klimat w centrum, przy pijalni wód
Gieniu i Ciechocinek i Inowrocław też mam za sobą , jednak nad morze mnie nie wysyłają, ale może kiedyś wyślą
Składam wniosek do NFZ-u i będę czekała, nie będę marudziła, może coś ze zwrotów
Muszę wyjechać , zmienić środowisko
Miłego dnia
Ja też chętnie, bo..... musze przemyśleć i zastanowić się nad swoim wizerunkiem i
oceną zewnętrzną mojej osoby, chyba jest bardzo źle
Otrzymałam pismo z ZUS potwierdzające zdanie komisji odwoławczej, że nie mój stan zdrowia , czyli ja nie zasługuje na wyjazd do sanatorium.
Decyzja jest ostateczna
Pracuję, jestem na częściowej rencie, mam 10 dni urlopu więcej i mam orzeczenie, że nie nadaje się do żadnej pracy
Ciekawe , kompletny rozpierdzeilnik
Ani tak, ani tak
Podejmuje kroki o sanatorium z NFZ
Pozdrawiam
Martinko , no szkoda
Składaj z NFZ , tylko u was krótko się czeka .... złożysz w czerwcu , przydział możesz mieć w listopadzie .... może byś się jeszcze załapała na październik
Nie wiem, czy czytałyście, że w sejmowej komisji zdrowia trwają rozmowy w sprawie skrócenia karencji po powrocie z sanatorium do 6 miesięcy.
Posłowie chcą, żeby każdy kuracjusz mógł raz w roku jechać do sanatorium, a nie jak teraz jest.
Wydaje mi się, że jest za dużo zwrotów i sanatoria nie mają pełnego obłożenia zwłaszcza poza sezonem letnim.
Dzień dobry.
Spóźniona zagościłam ,tak czasami bywa .
Pogodny ,słoneczny dzień .
Poczytałam posty ,wiadomości pozostawione .
Spóźniona , do Gieni kawusi popołudniowej dołączę .
Wyjazdy ,każdy ma swoje ulubione miejsce .
Martinki niespodzianki ,dobra podpowedź ,dzwonić o zwroty.
Miłego ,popołudnia wieczoru.
Tylko Grażynka zagościła .... pozostali , każdy czymś zajęty .... usprawiedliwiona jest tylko Marzenka , bo na wyjeździe mniej czasu na net , no i Ysolek ... bo zasuwa na większą emeryturę
Dzisiaj robiłam zapiekanki ze swojej cukinii i botwinkę ... tez ze swoich buraczków
Jutro w planie przegląd spiżarki , gdyż niebawem czas na przetwory .... nie mam za wiele pozostałości , gdyż , jak wiecie w ub. roku nic nie robiłam ... .... tegoroczne truskawki już siedzą w słoikach
Pozdrawiam Wszystkich Szalonych i zaglądających do tematu