ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Oj, parno dzisiaj. Pierwsze co zrobiłam po pracy, to wskoczyłam do wanny. :D Od razu lepiej. :D
Trzeba uważać o czym się marzy, bo one lubią się czasem spełniać i co wtedy? ;) :P
Widzę, że na podobnym wózku jedziemy, bo też nie mam czasu na odpoczynek. Tyle, że ja już od przyszłego tygodnia, będę go miała. :D
Miłego wieczoru!
Malgo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2021 14:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Malgo »

Ależ Wam zazdraszczam!!! Ja jeszcze w kieracie muszę wytrzymać do sierpnia! Miłego odpoczynku życzę!
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Kleinehexe pisze: 18 cze 2024 19:13 Trzeba uważać o czym się marzy, bo one lubią się czasem spełniać i co wtedy? ;) :P
To o czym Ty myślisz ? :roll: ....... że się swoich marzeń boisz ;) :lol: i co wtedy ? :P .
Nie mogłem sobie odpuścić i malinowego z żółtym skonsumowałem :D .
A co to jest do sierpnia ? to tylko czterdzieści dni :roll: ....... jak post, a przecież jeść możesz ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie boję się swoich marzeń, bo wiem jak to bywa, gdy się spełniają i co się z tym wiąże, ja tylko ostrzegam, by się odpowiednio przygotować mentalnie. 8-)

Pomidora z serem? :?

Weź nie mów, że 40 dni to pikuś i szybko zleci, bo mi radość z wakacji odbierzesz. :evil:
Przykładam głowę do podusi, chwilę poczytam, aż mi książka z rąk wyleci :lol: i dam w kimono, bo muszę odespać. :)
Dobrej nocki! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To masz już skonkretyzowane i przygotowana mentalnie ?
Właśnie miałem Ci zaproponować....... ale nie czytanie książki ;) . Nocka ma być ciepła....... tak apropo ;) :D .
Dziękuję i kolorowych :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Marzy się chyba o czymś konkretnym, a nie o nie wiadomo o czym? :? :oops: Pytanie tylko czy jesteśmy gotowi na nowe? :P
Dzień dobry, :kwiat: upalny, ale piękny, bo jestem już w domku i relaksuję się w ciszy, przerywanej jedynie dźwiękami natury. :serce: :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No nie mów, że czterdzieści dni urlopu masz ? :roll: ....... chyba, że za nadgodziny :P .
Cześć Aniołku :D ......
Kleinehexe pisze: 18 cze 2024 22:15 Pomidora z serem? :?
A dlaczego nie ? pomidor do wszystkiego pasuje :P ....... nawet do wódki, nie mówiąc o rybie ;) :lol: .
Miłego i spokojnego :) :kwiat: .
PS marzenia przychodzą nagle, to z reguły nie mam tak bardzo sprecyzowanych :oops: ........ jedno z najstarszych, które dalej trwa to szóstka :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mam, jeszcze nie od dziś, ale mam. :shock: :D
Cześć Pracusiu! ;) :D

A czy ja mówię, że nie pasuje? :? Tylko doprecyzowywałam. :) Dla mnie bez pomidorów, nie ma życia. :lol:

Ooo, i przykład z szóstka w lotka, to doskonały przykład tego o czym myślę. Prawie każdy o tym marzy, ale nie każdy jest na spełnienie tego marzenia mentalnie gotowy. Znane są przypadki ludzi, którym zamiast, po takiej wygranej, życie mlekiem i miodem płynąć, to doprowadziło ich to na jego skraj. :o

Tu się różnimy, mam sprecyzowane marzenia, dążę do ich realizacji, z różnym skutkiem, ale nie pojawiają się nagle. Myśl tak, może przyjść znienacka, a potem przeradza się w marzenie i przeważnie chwilę to trwa, zanim się spełni, jeśli w ogóle. Nagle, to może się spełnić marzenie, o którym kiedyś myślałam, ale o nim zapomniałam, odpuściłam je, bo pojawiło się nowe. A tu bach, i Wszechświata robi niespodziankę. :lol: Tylko, że może się okazać, że w tym momencie, to trochę ci komplikuje to życie. :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chyba, że jeszcze z poprzedniego roku Ci został....... Pracusiu ;) :P .
A co jeszcze znasz żółtego i do jedzenia i do pomidorka....... na surowo :P . Wychowałem się na pomidorach i w dodatku dojrzałych, sprzedawanych na placach targowych i nie trzeba było szukać malinowych, bo to był rarytas..... za delikatny na handel ze skrzynki. Do tego cebulka, a potem doszedł majonez ze świętokrzyskiego, bo taki był tylko na rynku. Ale moim zdaniem najlepszy w Polsce jak i na świecie :D .
No własnie szóstka. Jak ktoś nie dorósł do większych pieniędzy, to nawet mniejsza kwota wciągnie go do bagna....... i takich ludzi wbrew pozorom jest bardzo dużo. Jak to się mówi łatwo przyszło, łatwo poszło. Pieniądz jest tylko dodatkiem, który ułatwia nam życie.
Tak wszechświat robi niespodzianki, a że lubi równowagę, to jednemu dobrą, a drugiemu....... psikus :P . "I jak tu żyć panie premierze...... " psikus, a po drugiej stronie niespodzianka....... wójt :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I nie trafiłeś, u mnie tak zawsze. :D 8-)

Pewnie by coś się znalazło, jakby mózg wytężył? :? O, na prztkład: kanapka zplasterkiem pomidora żółtego, a na nim czerwonego. :lol: Poza tym nigdy nie wiadomo, co drugi człowiek dobrego do jedzenia wymyślił. Mnie to ciekawi. :) Nie jestem też pewna czy ser można nazwać czymś surowym? :?

Lubię wszystkie pomidory, z dobrej uprawy. Każdy ma swoje zalety i przeznaczenie. Ale najbardziej lubię koktajlowe. Super są do sałatek, do różnych potraw, także na ciepło i jako szybka przekąska. Kanapek jem mało, dlatego też nie sprawdzają się u mnie duże pomidory, które kroimy na plastry. :oops:

Wszechświat zsyła nam to, co jest nam potrzebne jako lekcja, tylko nie każdy potrafi ten fakt dostrzec i tak na to spojrzeć, bez względu na to czy to coś dobrego, czy złego. Zresztą, nic nie jest dobre, albo złe, a jedynie jest. To nasz umysł, nasze programy narzucają nam określone spojrzenie. A jakby tak na wsztstko spoglądać bez oceny i kalkulacji? :oops:

Nikogo o drogę nie pytaj, żyj po swojemu, niczego nie oczekując, będąc jednocześnie otwartym na każde doświadczenie. :D
ODPOWIEDZ