Rymanów Zdrój Zimowit 10.08.2024

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Malgo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2021 14:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Rymanów Zdrój Zimowit 10.08.2024

Post autor: Malgo »

Halo, halo! Sami wykluczeni cyfrowo jadą na mój turnus do Ziemowita od 10.08??? :shock:
Jakby co to jadę ze Śląska autem i mogę kogoś zabrać!
Malgo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Serio???? :? Będę sama na tym turnusie???? :o
Awatar użytkownika
Archibald
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2021 13:53
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Archibald »

Tak jest niestety. U mnie odezwała się jedna osoba, którą po przyjeździe na miejsce po pewnym czasie się ujawniła. Zupełnie się tym nie przejmuj, najważniejsze jest aby znaleźć towarzystwo do wędrówek po okolicznych szlakach, wycieczki zorganizowane i oczywiście potańcówki.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 4 razy

Post autor: p-siak »

Potańcówki najważniejsze o ile trochę umie się przebierać nogami, jeśli nie pozostają szlaki i spotkania na tarasie...
Malgo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

P-siak - umie nie umie, najważniejsze że chęci dobre są!!! :lol:
Tak więc mam nadzieję na fajne towarzystwo, wędrówki po okolicznych trasach no i oczywiście na tańce. Trochę mnie martwi ten całkowity brak odzewu… Czyżby nikt z uczestników mojego turnusu nie używał internetu??? :shock:
Albo sami tak nieśmiali ze boją się odezwać…. :(
Jakby co to nie gryzę :lol:
Malgo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Archibald, no właśnie o to towarzystwo mi chodzi! I miałam nadzieję że już wcześniej poznam kogoś kto wybiera się na ten turnus i może ma podobne nastawienie - tzn lubi spędzać aktywnie czas. Nie ukrywam że trochę mnie martwi to że nikt z tu obecnych nie wybiera się do Rymanowa w tym czasie. Może niekoniecznie do Zimowota, ale żeby przynajmniej z przebywających w tym czasie w Rymanowie byli chętni na wycieczki, rower, piesze wędrówki a nie tylko siedzenie na ławeczce przed budynkiem… :evil:
Awatar użytkownika
Mark52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2022 14:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Mark52 »

Malgo pisze: 21 cze 2024 12:07 P-siak - umie nie umie, najważniejsze że chęci dobre są!!! :lol:
Tak więc mam nadzieję na fajne towarzystwo, wędrówki po okolicznych trasach no i oczywiście na tańce. Trochę mnie martwi ten całkowity brak odzewu… Czyżby nikt z uczestników mojego turnusu nie używał internetu??? :shock:
Albo sami tak nieśmiali ze boją się odezwać…. :(
Jakby co to nie gryzę :lol:
Nie martw się na zapas, u mnie też nikt się nie odezwał a na miejscu spotkałem paczkę fantastycznych ludzi, takich do tańca i do różańca. Zaręczam Cię że jeśli tylko jesteś osobą komunikatywna na pewno znajdziesz tam pokrewne duszyczki.
Awatar użytkownika
Archibald
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2021 13:53
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Archibald »

Malgo pisze: 21 cze 2024 12:14 Archibald, no właśnie o to towarzystwo mi chodzi! I miałam nadzieję że już wcześniej poznam kogoś kto wybiera się na ten turnus i może ma podobne nastawienie - tzn lubi spędzać aktywnie czas. Nie ukrywam że trochę mnie martwi to że nikt z tu obecnych nie wybiera się do Rymanowa w tym czasie. Może niekoniecznie do Zimowota, ale żeby przynajmniej z przebywających w tym czasie w Rymanowie byli chętni na wycieczki, rower, piesze wędrówki a nie tylko siedzenie na ławeczce przed budynkiem… :evil:
Na pewno znajdziesz chętnych na wspólne aktywne spędzanie czasu. Ja tylko przez pierwsze dwa dni chodziłem sam, aż na szlaku spotkałem kuracjuszy z mojego sanatorium i przyłączyłem się do nich. I tak już do samego końca grupa zwartą i towarzysko zgraną pozostaliśmy do końca pobytu :D
Malgo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

P-siak, Archibald, dzięki za dobre słowa i odrobinę nadziei! Obyście mieli rację! Czekam więc niecierpliwie na wyjazd!
Jakby ktoś jednak się zdecydował „ujawnić” to jadę samochodem ze Śląska i mam wolne miejsce :P
Michi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2024 06:36

Post autor: Michi »

Trochę Ci zazdroszczę. Okolica piękna. Ja też że Śląska. Ale mam Trochę inny termin i inny kierunek. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ