Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Firm ubezpieczających jest od LIKU Portal Nasze Sanatorium
Służy Kuracjuszom w poradach sanatoryjnych gdzie kiedy za ile po co
Oczywiście portal czy ludzie mogą coś zasugerować .
Jednak Dziwne jest że Osoba z tak mała ilością postów zadaje tendencyjne pytanie odnośnie ubezpieczeń
Osobiście w zakresie Ubezpieczeń korzystam z porad 2 ZAWSZE nie zależnych Agentów z 2 różnych Miast
Mam skalę porównawczą.
Wg mnie rankomaty i porównywarki to wielka ściema wg nich np oc auta wychodzi mi najtaniej koło 600 zł dzwonie do swojej agentki z warty która nie jest często ujęta w rankingach i oc poniże 400 zł ale to tylko przykład jednej sytuacji bo podobno wg rankomatu oc wzrasta już o 20 % ,podobno taniej już było ..... lepiej zadzwonić jak kolega pisał do różnych ubezpieczycieli i mieć własne hm porównanie