Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzięki możliwe choć nie jestem szczególnym miłośnikiem dancingów ale kto wie i szukam towarzystwa do wędrówek pieszych jak i rowerowych na miejscu tak jak byś reflektował to daj znać.Pozdrawiam
Witam, ja bym była chętna na wędrówki piesze i rowerowe ale jadę do Muszyny od 10 września dopiero. Będę zaglądać do tego wątku bo liczę na relacje z pobytu
Witam i dziękuję za odzew ja będę w sanatorium do 22.07 tak że jest możliwość wspólnych wędrówek i towarzystwa i mam nadzieję jeszcze że tam. się ktoś znajdzie bo tu na forum jakoś mało chętnych.Pozdrawiam
Marta566 pisze: 02 lip 2024 12:20
Witam, ja bym była chętna na wędrówki piesze i rowerowe ale jadę do Muszyny od 10 września dopiero. Będę zaglądać do tego wątku bo liczę na relacje z pobytu
Szkoda ze tak późno jedziesz choć wrzesień w górach jest piękny Ja już pomału pakuję graty praktycznie za tydzień wyjazd do Muszyny . Z DareczkiemS jeszcze się zobaczymy pod koniec mojego turnusu