Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Też mam skierowanie w tym terminie do tego sanatorium , termin trochę kiepski i miejsce mało atrakcyjne, ale kuracjusze i atmosfera może być fajna więc nie ma co narzekać a szczerze to nie znam tego rejonu Polski i będzie okazja pozwiedzać. Pozdrawiam do zobaczenia na miejscu
4450 - taki mam numer na dzisiaj.
Myślę że jeszcze gdzieś miesiąc czekania na wiadomość gdzie i jaki termin wyjazdu do sanatorium.
Pozdrawiam serdecznie.
Mi wczoraj pani doktor wystawiła eskierowanie może ktoś wie jaki jest czas zanim nfz zarejstruje takie skierowanie
Pozdrawiam wszystkich oczekujących cieplutko i życzę miłych dni letnich Ewa
Na to pytanie odpowiedź jest prosta. NFZ ma 30 dni na odpowiedź. W moim przypadku skierowanie poszło, elektronicznie oczywiście, do NFZ 5 grudnia a 19 grudnia ubiegłego roku dostałem pisemną informację o zarejestrowaniu i orientacyjnym czasie oczekiwania na wyjazd. W piśmie było napisane, że czas oczekiwania 11 miesięcy a skierowanie dostałem na październik więc w sumie 10 miesięcy oczekiwania.