Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie też słonka brak, ale jestem ... przy nadziei . Wczoraj się zdecydowało pokazać na długi czas więc może dzisiaj sytuacja się powtórzy A poza tym to jest +3,5.
Miłego i pogodnego dnia we wszystkich regionach i oddziałach ZUS
Witam Niebo pokazuje że na słoneczko nie ma co liczyć.Widocznie wczoraj wyświeciło za dużo i dla równowagi drobniutki deszczyk dzisiaj.Jest teraz + 5 , jest dobrze.Pozdrawiam wszystkich
Wczoraj za dużo słoneczka wysłałem Dziuni i Alice -skutek leje od rana . mam zajęcie od rana gotuję żurek. Wszystkich serdecznie pozdrawiam izyczę słoneczka w serduchach