Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj
Powiem tak jeśli możesz zrezygnuj. Ten osrodek to jakaś porażka. Rehabilitacja dobra, jak na te warunki, rehabilitanci bardzo mili i to tyle pozytywów. Duszno na zabiegach i w pokojach. Temperatura 30 stopni. Pokoje jak sauna. A dyrekcja nic sobie z tego nie robi. Budynek przy ruchliwej szosie. Ciągły hałas. Napewno drugi raz bym tu nie przyjechała. Pozdrawiam
Proponuje sie nie wypowiadac jesli nie wiadomo o czym mowa. Są osrodki gdxie dbaja o kuracjuszy latem czy zima ale nie tutaj. 30 stopni w pokoju to chyba przesada.
Proszę sobie wybrać sanatorium z klimatyzowanymi pokojami. Może gdzieś są. A tak na marginesie to byłem tam. Więc proszę mi nie mówić że nie znam tematu
Dzień dobry! Dziękuję za odzew. Informacje bieżące pomogły mi podjąć udecyzję. Teraz jestem na wakacjach. Po powrocie piszę prośbę o zmianę terminu i miejsca. Zobaczymy co z tego wyniknie
Pozdrawiam
Michi pisze: 17 lip 2024 10:44
Proszę sobie wybrać sanatorium z klimatyzowanymi pokojami. Może gdzieś są. A tak na marginesie to byłem tam. Więc proszę mi nie mówić że nie znam tematu
Jesli jedzie sie z zus nie ma sie mozliwosci wyboru. Zreszta jedzie sie na rehabilitacje wiec nie oczekuje super warunkow a godnych i ludzkich a warunki stwarza ośrodek. Napisalam co uwazam, trzymanie ludzi w dobie XXI wieku w saunach nie jest normalne. Byc moze cos sie zmieni...